Originally Posted by ABKA Tepeden 1.300 puan çaktı(viob)..Ruhumuz bile duymadı.BUNA KURBAĞA FORMASYONU DERLER.. Ümit daima olmak şartıyla usul usul MUSUL olayı.. Yok bura bu formasyon..Yok burada dolar bazlı destek..Yok bu beklenti diye diye... dayııı bugün nasıl beklentin ....toparlar mı.....
Yeni yeni dipler...
Originally Posted by *Bozkurt Taktada ralli yeni başladı sanırsam suyuniçinden bu sefer çıkacaz inşallah maşallah tü tü elem tere fiş kem gözlere şiş tşk. bilgilendirmeniz için . çok derin analiz olmuş tam umduğum gibi beklentimi karşıladı
p100 10300 üstünde kapatmayı becerebilecek mi
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 dayııı bugün nasıl beklentin ....toparlar mı..... Dayıcığım şimdilik kısa vadeli bir senaryom yok malesef...
Originally Posted by *Bozkurt Taktada ralli yeni başladı sanırsam suyuniçinden bu sefer çıkacaz inşallah maşallah tü tü elem tere fiş kem gözlere şiş şu anda 2. fedor vakası yaşıyor olabilir miyiz? diye sormam icap etti.
Originally Posted by el turco şu anda 2. fedor vakası yaşıyor olabilir miyiz? diye sormam icap etti. fedor nedir bilmiyorum ama Bozkurtta kağıt yok anladığım kadarıyla o sattı kağıt fişekledi
Originally Posted by bahriyeli fedor nedir bilmiyorum ama Bozkurtta kağıt yok anladığım kadarıyla o sattı kağıt fişekledi Kar buldunmu niye satmayım, borsada fırsatlar hiç bitmiyor
Hamdım Piştim Yandım
Forum Rules
Yer İmleri