Sayfa 44/391 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon
Arama sonucu : 3126 madde; 345 - 352 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Hele bu halka arzlarda ki olayı hiç anlamıyorum. Ortada iş yapan bir şirket var.Adamlar ucuz kredi için pay satıyorlar. Dünya kadar para ceplerine giriyor,sonuçta bunlar bir iş yapıyor. Bu taze para ile işlerini düzeltmeleri lazım. Hisse ilk günden çort,ki istikrar garantisi vermişler. Spk demiyor ki istikrar garantisi vermiştin ne oldu sana. Bundan sonra nah halka ırz. Kimse girmez,ponzilere.

Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Dünyanın en aptal zaptal filimlerinden bir tanesi Örümce adamdır her halde. Ama öyle pazarlıyor ki insanlar izliyor.Belliki yenisi gelecek. Eskileri ortalıkta dolanıyor. Hele net fliş, avcımıdır iddene midir anlamadım.İlla bir yerlere sokuşturuyotlar .Siz siz olun vaktinizi eğlendirmek istiyorsanız,nerdenden bulursanıa bulun,blak listi sabırla izleyin. 10 bölümmüdür nedir her bölüm 20-22dizi .Nerdeyse ömürlük.
    https://www.imdb.com/title/tt2741602/
    Alla alla ben o diziyi biraz izledim kendini tekrar eden bir dizi gördüm, aynı şeyi Person of Interest adlı dizide de yaşadım ve her iki diziyi de bıraktım.

Arkadaşlara Black Mirror versek?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Alla alla ben o diziyi biraz izledim kendini tekrar eden bir dizi gördüm, aynı şeyi Person of Interest adlı dizide de yaşadım ve her iki diziyi de bıraktım.

Arkadaşlara Black Mirror versek?
    Yerli versiyon az benzer ve değişik

Gelsin Hayat Bildiği Gibi
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Normal Vatandaşın güveneceği bir yer kalmamış ÜLKEM de.

Vatandaş stres'de
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

6. Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,140
    Borsada satışlar devam ediyor,ingiliz borsanında imajını bozdu,bu ülkeye nasıl yatırımcı gelecek acaba ?,borsada zaten KY sırtından geçiniyordu para babaları,ky biterse borsada biter...ingiliz bulduğu herşeye saldırıyor,vatandaşın zaten 1 donu kalmıştı onuda sıyırma peşinde,ama kendilerinden tek ilave yok,adı guya tasarruf tedbirleri.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by 3520 Yazıyı Oku

Cevap bumudur?

ZİNCİR KALPLER.jpg

Sayfa 44/391 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri