Ben teknik olarak planımı yaptım yalnız temel olarak pazılda bir parça eksik.
pıst 100 dolar bazlı 3.44 aşağı bırakılmadan önce Şimşek ve Cevdet beyin gri listeden çıkamazsak siyasi olarak kabul edecekleri yorumları ve ykbnk satış hikayesinin iptal olması ile aşağı salmaya başladılar 3.20 bölgesi ara destek di burada anlatmaya çalıştım hatta grafımda cam göbeği ortalamam vardı 2.85 den hareket başladığından beri bu ortalama altında günlük kapanış olmadığını dikkat çekmek istemiştim bu ara VERGİ muhabbeti başladı bu bölgeyi aşağı kırdı.
Teknik seneryomuzda formasyon hedefimiz olan 3.10 bandını bugun gördük temel olarak eksik olan pazıldaki parça bizim vergi olayındaki belirsizlikle aşağı geldiğimizi düşünüyoruz yalnız aslında bu düşüş gri liste ile bağlantılı olabilir mi.Yani yetkililerin bu konu ile ilgili açıklamaları var .Bu seneryomuzun terside olabilir çok hızlı bir hareket yapan pıst 100 de vergi muhabbeti ile aşağı basıp birilerine yer açıyorda olabilir gri listeden çıkıp düzetmesini yapmış indikatörleri soğutmuş teknik anlamda yeni yukarı rampa hazırlığıda olabilir bende temel hikaye 2 yönlü seneryo olarak kalıyor hangisi uygulanacak onu takip edicem.
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Yer İmleri