-
Ben bazı yangılı apselerime ad koydum. Sağ-sol kafatası yangısı siyon iterit-hardal gazlı beyin kanamalı ölüm veya felç, arka kafatası yangısı arsenikli ciğer çürütme pandemi, sağ-sol çene uçları yangısı masonik siyanür, kalp-üstü lenf bezi sertleşmeli kobra yılan zehir nirvanacı budala-buda kalp-krizi tozu, kasık kemikleri yangılı viyagra tozu prostat kanserojeni. Mevcut 2 diş kaplamam nazi-ladin lobisi, 1 kaplama ermeni-asala lobisi, 1 kaplama siyon lobisi.
Dünya pandemili 1M üstü ölüm, devalüasyon, borsa dipli 3 yıl süreli sağ-sol pazu kemik yangılı apsesi 15 barkfist çekerken 1 bile çekemeze düşürdü beni; sonra itfa olup, şu aralar 8-10 çeker oldum.
2023 şubat maraş-hatay-suriye 120B ölümlü deprem öncesi borsa dibinde mason çene kemiğimle nazi-ladin ve ermeni-asala diş kaplamalı dip apseli 7/24 sonsuz çürüme ancak borsa tepesi ağustos 2024'te itfa olabildi.
Aktüel kasım 2023 dipli gazze 40-50B israil katliamı süresince yine çene uçları, siyon ve nazi-ladin azan diş apselerim bugünlerde itfaya yaklaşmakta.
------------------------------
Borsa dipleri daima kapitalist-emperyalizmin kitlesel katliam, pandemi, devalüasyon, nükleer tsunami-deprem, (yerel/dünya) savaşlar vb tasarlayıp tüm vahiy-tiyocu kuklalarının anlık ketum onaylamalarıyla kitabına uydurulup, sonrasında 3-5 satılmış mutlak kopyacı papağan zombi ya poposuna biat ya cihat kuklasını yatırımcı zengini gösterip, tüm gençliği müstakbel borsa dip katliamlarına heveslendirdiği dünya mezbahasıdır. Borsalar kapatılmalı; sağlık, spor ve hayat düşmanı hes'çi T.Piş Bnk. ziraata yada hazineye devredilmeli, 18 yaş üstü iş isteyen işsiz kalmamalı ve asgari ücretle endüşük emekli maaşı 1000$ olmalı; türkiye işgörenler cenneti olmalıdır...
------------------------------
Rahmetli annemi siyonist iterit-hardal gazlı beyin kanaması 2007'de yürüyemez felç etti, 2014 (borsa dibi) ikinci beyin kanamasıyla da vefat ettirildi. Rahmetli babam 2010'dan itibaren nazi-ladin'in kapalı mekan arsenik neşriyle kronik zatürre ve 2018'de (devalüasyon arifesi) akciğer çürüme iflasıyla vefat ettirildi. Tüm dünya doktorları bu katliamları kadersel doğal beyin kanaması veya pandemiyle kitabına uydurup rütbeleniyorlar.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri