Ben bazı yangılı apselerime ad koydum. Sağ-sol kafatası yangısı siyon iterit-hardal gazlı beyin kanamalı ölüm veya felç, arka kafatası yangısı arsenikli ciğer çürütme pandemi, sağ-sol çene uçları yangısı masonik siyanür, kalp-üstü lenf bezi sertleşmeli kobra yılan zehir nirvanacı budala-buda kalp-krizi tozu, kasık kemikleri yangılı viyagra tozu prostat kanserojeni. Mevcut 2 diş kaplamam nazi-ladin lobisi, 1 kaplama ermeni-asala lobisi, 1 kaplama siyon lobisi.
Dünya pandemili 1M üstü ölüm, devalüasyon, borsa dipli 3 yıl süreli sağ-sol pazu kemik yangılı apsesi 15 barkfist çekerken 1 bile çekemeze düşürdü beni; sonra itfa olup, şu aralar 8-10 çeker oldum.
2023 şubat maraş-hatay-suriye 120B ölümlü deprem öncesi borsa dibinde mason çene kemiğimle nazi-ladin ve ermeni-asala diş kaplamalı dip apseli 7/24 sonsuz çürüme ancak borsa tepesi ağustos 2024'te itfa olabildi.
Aktüel kasım 2023 dipli gazze 40-50B israil katliamı süresince yine çene uçları, siyon ve nazi-ladin azan diş apselerim bugünlerde itfaya yaklaşmakta.
------------------------------
Borsa dipleri daima kapitalist-emperyalizmin kitlesel katliam, pandemi, devalüasyon, nükleer tsunami-deprem, (yerel/dünya) savaşlar vb tasarlayıp tüm vahiy-tiyocu kuklalarının anlık ketum onaylamalarıyla kitabına uydurulup, sonrasında 3-5 satılmış mutlak kopyacı papağan zombi ya poposuna biat ya cihat kuklasını yatırımcı zengini gösterip, tüm gençliği müstakbel borsa dip katliamlarına heveslendirdiği dünya mezbahasıdır. Borsalar kapatılmalı; sağlık, spor ve hayat düşmanı hes'çi T.Piş Bnk. ziraata yada hazineye devredilmeli, 18 yaş üstü iş isteyen işsiz kalmamalı ve asgari ücretle endüşük emekli maaşı 1000$ olmalı; türkiye işgörenler cenneti olmalıdır...
------------------------------
Rahmetli annemi siyonist iterit-hardal gazlı beyin kanaması 2007'de yürüyemez felç etti, 2014 (borsa dibi) ikinci beyin kanamasıyla da vefat ettirildi. Rahmetli babam 2010'dan itibaren nazi-ladin'in kapalı mekan arsenik neşriyle kronik zatürre ve 2018'de (devalüasyon arifesi) akciğer çürüme iflasıyla vefat ettirildi. Tüm dünya doktorları bu katliamları kadersel doğal beyin kanaması veya pandemiyle kitabına uydurup rütbeleniyorlar.