Sayfa 106/998 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206606 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 841 - 848 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Konya'dan eve gelen akp li hısım akrabalar. Akp den umudu kesmiş düzelme ihtimali görmüyorlar. Hayatından memnun olan yok. Herkes bundan sonra kendi totosunu kurtarma derdinde.
    Namkör bu millet. Namkör 12 yıldır milli gelir azalıyor her yıl fakirleşiyor olabiliriz. Bir kesim zenginliğine zenginlik katıyor olabilir. Uyuşturucu heryerde kara para o biçim Adalet bir kadın ismi Ev araba hayal olabilir ama Reis ne atar yapıyor görmüyorlar mı. Var mı böyle lider. Ben televizyonu açınca birde a haber olursa ne gururlanıyorum. Onlara şöyle günde 5 saat havuz medyası izlesinler birşeyleri kalmaz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye Cumhuriyeti. Duhul: 05.02.2011
    Gönderi
    1,542
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    üst dallar gözükmez, ramotoloji de sen ben bakayım gözükmez, annemden girince gözüküyor..

dahiliye açıyor onu...

hastalığını bilsen bile dahiliyeye gitmeden, 2. dr a gidilmiyor

dahiliyeye eksta iş..
    Gözükür..
    Seçtiğinizde yapılması gerekenleri açıklayan uyarı çıkar işlem yaptırmaz.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez...
    "İşini kış tut, yaz çıkarsa bahtına"*"Ak dona gök yamalık vurulmaz"*"Topraktan geldik, toprağa gideceğiz; Mühim olan çamurlaşmamak"

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Nasıl vergisiz belki emlak vergisi muafiyeti vardır ama, kiracısı varsa stopajını öder % 20.
    Abi 200 evi olsa o adamın 1 milyar dan fazla rant geliri var. Adam o arsalara verdiği para belki 2 ev parası ödedi. O adam ayrıca kiraya vermez satar. Onun istediği parayı da çok nadir ödeyen olur. Ev 5 milyon ise bu 8-10 milyon istiyor.

4.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Namkör bu millet. Namkör 12 yıldır milli gelir azalıyor her yıl fakirleşiyor olabiliriz. Bir kesim zenginliğine zenginlik katıyor olabilir. Uyuşturucu heryerde kara para o biçim Adalet bir kadın ismi Ev araba hayal olabilir ama Reis ne atar yapıyor görmüyorlar mı. Var mı böyle lider. Ben televizyonu açınca birde a haber olursa ne gururlanıyorum. Onlara şöyle günde 5 saat havuz medyası izlesinler birşeyleri kalmaz.
    Evine ziyarete gelen esnafından işçisine çiftçisine memnun olan bir kişi yok. Herkese girmeye başlamış en azından artık gireni hissediyorlar. Düzelme ihtimali görmüyorlar. Benim anladığım RTE nin fişini çekmişler. Bunu niye anlatıyorum rte de Mehmet Şimşeğin fişini yakında çeker.

5. Haziran 20 si geldi hala aşırı serinlikten tşört şortla teras keyfi yapamadan oturamıyorum oldukça serin geçiyor hala . Kuzey doğudan esen yoğun rüzgarlar var .

İstanbul da kalmak hata olmuş bu bayram

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Haziran 20 si geldi hala aşırı serinlikten tşört şortla teras keyfi yapamadan oturamıyorum oldukça serin geçiyor hala . Kuzey doğudan esen yoğun rüzgarlar var .

İstanbul da kalmak hata olmuş bu bayram
    Ben Tavşanlı'da donsuz gezeceğim sıcaktan, istanbul nasıl soğuk olur yahu?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Son 3 gundur burada, yani London, Ontario'da hava sicakligi 35-38 derece ve yogun rutubet var.

Inanilir gibi degil, klimasiz oturmak mumkun degil.

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Denizin ortasında rüzgar sert esiyorsa oluyor

basık olan sahil kısmı ve güney tarafı biraz sıcak kuzey yönü oldukça serin rüzgar 35-40 km esiyor şu anda

Sayfa 106/998 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206606 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •