Sayfa 282/563 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382 ... SonSon
Arama sonucu : 4501 madde; 2,249 - 2,256 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,474
    Patronlar hisse satmadılar, bu bilgiyi nereden aldığınızı paylaşabilir misiniz? Kardeşlerin beyanlarından bahsediyorsanız, O satış değildir. Nama yazılı hisselerin hamiline çevrilme işlemidir. Yani Satış taahüdü içermez. Tam tersi bir durum mevcut ve taahüt içeriyor şirket hisse alımı yaptığını KAP ta açıkladı. Fiilen de alıyor. Gerçekten ben sattıkları ile ilgili bir kap paylaşımı görmedim .
    saygılar,

Alıntı Originally Posted by shichinin Yazıyı Oku
    Hisse TL bazlı Ağustos 2023 e geri döndü.
    USD bazlı can sıkar ama patronların keyifler yerinde.
    20 milyon dolar kardalar sattıkları hisselerden.
    Değeri tabana yayacaklardı ancak değer son anda
    karar değiştirip patronların cebine kaçtı.
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

2.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Patronlar hisse satmadılar, bu bilgiyi nereden aldığınızı paylaşabilir misiniz? Kardeşlerin beyanlarından bahsediyorsanız, O satış değildir. Nama yazılı hisselerin hamiline çevrilme işlemidir. Yani Satış taahüdü içermez. Tam tersi bir durum mevcut ve taahüt içeriyor şirket hisse alımı yaptığını KAP ta açıkladı. Fiilen de alıyor. Gerçekten ben sattıkları ile ilgili bir kap paylaşımı görmedim .
    saygılar,
    Latife yaptığınızı umut ediyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    7,474
    Demek ki sizin kadar bilgili değilmişim aydınlatırsanız sevinirim.
    Kaynak rica ediyorum. Dikkat ederseniz satma niyetlerini sormuyorum
    sattıklarına ilişkin bilgiyi soruyorum. Atlamış olabilirim insanlık halidir.
    Teşekkürler,

Latife yaptığınızı umut ediyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,118
    anlamadığım bir şey var... bu patronlar salak mı ellerindeki mal miktarı bu iken
    DALİA GARİH 56.728.009 13,04 %
    DİĞER 175.022.625 40,24 %
    İZZET GARİH 76.921.245 17,68 %
    LEYLA ALATON 64.251.560
    VEDAT AKSEL ALATON 62.076.561 14,27 %
    TOPLAM 435.000.000

kadının elinde 64 milyon mal var aman elimdeki cep harçlığım ya da borcum olan 1-2 milyon lotu 50 cent fazladan sattım ama toplam mal değerim daha fazla düştü deyip bayram yapacak kadar salak ise bu holding batıktır... çünkü bunlar yönetici ve yönetim kurulu üyeleri... hisselerin % 60tan fazlası ellerinde ve aman ne çok kar ettim deyip salak salak erol taş kahkası atıyorlar...

adamların elinde hisse falan yok ve sürekli nöbetçi karabasanlar gibi her fırsatta gelip hisseyi kötülemekteler... o kadar gözlerini kan bürümüş ki kendi şürekasının yazdıklarını bile yanlış anlayıp onlara da saldırıyorlar...
    benim amacım yatırırımımın değerini korumak. hisse senedi yatırımımın tamamı ALARK hissesinde ... maliyetim sıfır hatta epey ekside... ALARKtan kazandığım paralarla bir ev ve bir bahçe satın aldım ve bu kazanç normal memur maaşımla erişilebilecvek kazanç değildi. çağdaş da aynı şeyleri yazıyordu ve gerçekten bir çok insana sattırıp bir sürü vebal aldı...

siz birilerinin vebalinden korkmuyorsunuz muhtemelen. belki inançsızsınız, belki etik bulmuyorsunuz ama gerçekten sizin amacınız ne... birileriniş uyaracaksanız bu uyarı yeterince yapılıyor... dalga geçtiğiniz adamlar diyor ki çok para kazandım... bilanço okumayı biliyorum.... bir yatırım hedefim var bu hedef doğrultusunda ilerliyorum... gerektiğinde kol kesmeyi de bilirim ama o duruma gelinmedi... trader değilim.... peki siz ne istiyorsunuz da karabasan gibi çöküp milletle hem de haddiniz olmadan dalga geçmeye çalışıyorsunuz...

kimse haplanmadı bu tarafta... hisse sevici de değil... ama sizin başka bir hedefiniz var ve bu hedef geçmişte çağdaşın yaptığı ile aynı...bu kadar enerjiyi size ne veriyor ki sürekli kötüleme yolundasınız... biz haplanmış isek sanırım siz daha kötü durumdasınız. doğru veya yanlış bir yatırım yaptık ve sonucunu bekliyoruz. henüz hiç bir şey kaçmış değil. bırakın kötü de olsa bir sonuç alalım ve acımız da olsa kendimiz yanalım... siz kimsiniz de bu insanlarla sürekli dalga geçmeye çalışıyorsunuz... eminim gerçek hayatta leyla ya da vedat alaton ya da dalia garih karşısında yerlere kadar eğileceğinizi ve yaranmaya çalışacağınızı biliyorum. şimdi bu mecrada atıp savurmak ne... şayet bir avukatları size dava açsa donunuza kadar alır çünkü temeli, yok söylediklerinizin....
    Son düzenleme : tovbekar; 20-06-2024 saat: 13:55.

5.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Demek ki sizin kadar bilgili değilmişim aydınlatırsanız sevinirim.
    Kaynak rica ediyorum. Dikkat ederseniz satma niyetlerini sormuyorum
    sattıklarına ilişkin bilgiyi soruyorum. Atlamış olabilirim insanlık halidir.
    Teşekkürler,
    Buyrun, örnek olarak 1 ay önce 112 TL den satılan 15.225.000 lotun kap bildirimleri.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,118
     Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    anlamadığım bir şey var... bu patronlar salak mı ellerindeki mal miktarı bu iken
    DALİA GARİH 56.728.009 13,04 %
    DİĞER 175.022.625 40,24 %
    İZZET GARİH 76.921.245 17,68 %
    LEYLA ALATON 64.251.560
    VEDAT AKSEL ALATON 62.076.561 14,27 %
    TOPLAM 435.000.000

kadının elinde 64 milyon mal var aman elimdeki cep harçlığım ya da borcum olan 1-2 milyon lotu 50 cent fazladan sattım ama toplam mal değerim daha fazla düştü deyip bayram yapacak kadar salak ise bu holding batıktır... çünkü bunlar yönetici ve yönetim kurulu üyeleri... hisselerin % 60tan fazlası ellerinde ve aman ne çok kar ettim deyip salak salak erol taş kahkası atıyorlar...

adamların elinde hisse falan yok ve sürekli nöbetçi karabasanlar gibi her fırsatta gelip hisseyi kötülemekteler... o kadar gözlerini kan bürümüş ki kendi şürekasının yazdıklarını bile yanlış anlayıp onlara da saldırıyorlar...
    benim amacım yatırırımımın değerini korumak. hisse senedi yatırımımın tamamı ALARK hissesinde ... maliyetim sıfır hatta epey ekside... ALARKtan kazandığım paralarla bir ev ve bir bahçe satın aldım ve bu kazanç normal memur maaşımla erişilebilecvek kazanç değildi. çağdaş da aynı şeyleri yazıyordu ve gerçekten bir çok insana sattırıp bir sürü vebal aldı...

siz birilerinin vebalinden korkmuyorsunuz muhtemelen. belki inançsızsınız, belki etik bulmuyorsunuz ama gerçekten sizin amacınız ne... birileriniş uyaracaksanız bu uyarı yeterince yapılıyor... dalga geçtiğiniz adamlar diyor ki çok para kazandım... bilanço okumayı biliyorum.... bir yatırım hedefim var bu hedef doğrultusunda ilerliyorum... gerektiğinde kol kesmeyi de bilirim ama o duruma gelinmedi... trader değilim.... peki siz ne istiyorsunuz da karabasan gibi çöküp milletle hem de haddiniz olmadan dalga geçmeye çalışıyorsunuz...

kimse haplanmadı bu tarafta... hisse sevici de değil... ama sizin başka bir hedefiniz var ve bu hedef geçmişte çağdaşın yaptığı ile aynı...bu kadar enerjiyi size ne veriyor ki sürekli kötüleme yolundasınız... biz haplanmış isek sanırım siz daha kötü durumdasınız. doğru veya yanlış bir yatırım yaptık ve sonucunu bekliyoruz. henüz hiç bir şey kaçmış değil. bırakın kötü de olsa bir sonuç alalım ve acımız da olsa kendimiz yanalım... siz kimsiniz de bu insanlarla sürekli dalga geçmeye çalışıyorsunuz... eminim gerçek hayatta leyla ya da vedat alaton ya da dalia garih karşısında yerlere kadar eğileceğinizi ve yaranmaya çalışacağınızı biliyorum. şimdi bu mecrada atıp savurmak ne... şayet bir avukatları size dava açsa donunuza kadar alır çünkü temeli, yok söylediklerinizin....
    şirketin bir ortaklığı yani CENAL 2022 yılında müthiş bir kar fırsatı yakaladı ve bunu kömür sabitleme ile katladı bütün yatırım borçlarını ödedi...
    hemen koro başladı saymeyoz saymeyoz neden bundan sonra bu karı edemez...
    2023 yılında düşen cirolara rağmen benzer bir karlılık yakalamaya ramak kalmışken enflasyon muhasebesi çıktı... vay nasıl da tahmin edemezsiniz... alçaklar namertler...
    2024 yılı 1 çeyrek yerlerde...sebep mi
    PTF ler 2022 de tavan fiyat olan 4700 den gerçekleşiyordu...
    şu an PTF Tl olarak 2700 TL ve çoğu günler bir yana neredeyse tavandan işlem görmüyor bile ... eee yanlış yatırım mı değil... karlı mı hala karlı ama bir müddet rölantide gidecek... şu piyasada karların patladığı şirketler muhtemelen zararını katlayıp kredi bataklığında gömülenlerdir... bu şirket battı m ı yooo eee, geçen yıl kazandığı paraları yatırıma yöneltiyor. bu yatırım bir müddet sonra ALARKOyu 2 ya da 3 e katlayabilecek yatırımlar... en azından zarar ettirmeyecek sektörler...
    peki ne olacak biz ALARK 10 dolrolacaktı. onu satıp salark alacaktık o da 3 dolardan 25 dolara çıkacaktı. bu arada ALARK tekrar 3 dolara düşecekti. biz oradan tekrar alıp 20 dolara satacaktık... bu şekilde yatırım yapıp müthiş kazanan kardeşlerimiz 3 kuruş katılım ücreti ile ders veriyorlar ya da gruplar kurup keriz silkeliyorlar...

lütfen yatırımlarınızı yaparken bir strateji kurun... bu stratejinin ayakları yere bassın. kimse bedava sermaye aktarmaz size... lütfen 5 düşünüp 1 hareket yapın...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    7,474
    Sn Shichinin, aydınlatmanız için teşekkürler. Alatonlar kesin satmışlar ve sizin için konu kapanmış. Artık sizi ilgilendiren bir konu da kalmamış müsadenizle ben Alarko da satışta sona yaklaşıldığı , kağıdın dip olduğuna inandığım ve gelecek vaad eden stratejik yatırım yapan bir holding olduğu için almaya çalışıyorum. Sürekli de alıyorum. ZAmanında 550 TL den egeen aldığımda 55 TL den egeen alanların benim hata yaptığımı söyledikleri gibi bir durumdayız. Bana ucuz gelen demek ki size pahalı geliyor. Düzenli olarak ve acımasızca 7 sene alan biriyim ve Şirket verilerine sadece temel analiz ile bakarım asla teknik analiz kullanmam. Sizin bu hisseyi beğenmemenizi anlıyorum ama satılan her lota da ciddi talibim. Sadece alım da yapmam speğin trade yaparken kar 'ına da talip olurum . Son olarak hissenin başka bir elden veya yerden toplandığına da inanıyorum. EM yeni bir olgu bir doğru çizmek için 2 noktaya ihtiyaç olabilir ama bir polinom çizmek için daha çok nokta gerekiyor bilançolarda bu durumun görülmesi gerekiyor 6 ve 9 aylık bilançolar bana 8 nokta verecek ( 2023 6ay ve 9 ay da beraber açıklanacak ) o kadar bilgi ile Alark a uygun bir polinom mutlaka bulacağım 4 veri ile tahmin yaparız ama 8 veri ile geleceği öngörebiliriz.
    Saygılar ,

Dip NoT : Bu bildirimler ile sattıklarına inanıyorsanız kaçın kurtulun ama para piyasaları paranoyakların kazandığı bir yerdir. Her duyduğunuza hatta gözünüzle gördüğünüze daha da ileri gideyim elinizle tuttuğunuza dahi inanmayın. Para piyasaları sizin ne duymanız, ne görmeniz, ve de ne hissetmeniz gerektiğini planlayan kurumlar ile doludur. Yeri gelir Bilançolar bile illizyondur. Stratejilere göre hareket edilmesi gereken zamanlar olur.
    Kasımda ABD de enflasyonun ve Faizlerin yükselmek zorunda kalacağı ve Emlak borsa balonunun arka arkaya patlayacağına inandığımı da ekleyeyim. Çok paranoyakça oldu kusura bakmayın.

Buyrun, örnek olarak 1 ay önce 112 TL den satılan 15.225.000 lotun kap bildirimleri.

8.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    ( 2023 6ay ve 9 ay da beraber açıklanacak ) o kadar bilgi ile Alark a uygun bir ...
    2024 demek istediniz heralde. 2024 2. 3. çeyrek bilançolarının birlikte açıklanacağı bilgisi nerede var.

Sayfa 282/563 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •