Sayfa 283/475 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383 ... SonSon
Arama sonucu : 3795 madde; 2,257 - 2,264 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Sn Shichinin, aydınlatmanız için teşekkürler. Alatonlar kesin satmışlar ve sizin için konu kapanmış. Artık sizi ilgilendiren bir konu da kalmamış müsadenizle ben Alarko da satışta sona yaklaşıldığı , kağıdın dip olduğuna inandığım ve gelecek vaad eden stratejik yatırım yapan bir holding olduğu için almaya çalışıyorum. Sürekli de alıyorum. ZAmanında 550 TL den egeen aldığımda 55 TL den egeen alanların benim hata yaptığımı söyledikleri gibi bir durumdayız. Bana ucuz gelen demek ki size pahalı geliyor. Düzenli olarak ve acımasızca 7 sene alan biriyim ve Şirket verilerine sadece temel analiz ile bakarım asla teknik analiz kullanmam. Sizin bu hisseyi beğenmemenizi anlıyorum ama satılan her lota da ciddi talibim. Sadece alım da yapmam speğin trade yaparken kar 'ına da talip olurum . Son olarak hissenin başka bir elden veya yerden toplandığına da inanıyorum. EM yeni bir olgu bir doğru çizmek için 2 noktaya ihtiyaç olabilir ama bir polinom çizmek için daha çok nokta gerekiyor bilançolarda bu durumun görülmesi gerekiyor 6 ve 9 aylık bilançolar bana 8 nokta verecek ( 2023 6ay ve 9 ay da beraber açıklanacak ) o kadar bilgi ile Alark a uygun bir polinom mutlaka bulacağım 4 veri ile tahmin yaparız ama 8 veri ile geleceği öngörebiliriz.
    Saygılar ,

Dip NoT : Bu bildirimler ile sattıklarına inanıyorsanız kaçın kurtulun ama para piyasaları paranoyakların kazandığı bir yerdir. Her duyduğunuza hatta gözünüzle gördüğünüze daha da ileri gideyim elinizle tuttuğunuza dahi inanmayın. Para piyasaları sizin ne duymanız, ne görmeniz, ve de ne hissetmeniz gerektiğini planlayan kurumlar ile doludur. Yeri gelir Bilançolar bile illizyondur. Stratejilere göre hareket edilmesi gereken zamanlar olur.
    Kasımda ABD de enflasyonun ve Faizlerin yükselmek zorunda kalacağı ve Emlak borsa balonunun arka arkaya patlayacağına inandığımı da ekleyeyim. Çok paranoyakça oldu kusura bakmayın.
    Beni ilgilendiren bir konu kalıp, kalmadığına müsadenizle ben karar vereyim.
    Size hayatta ve yatırım maceranızda başarılar dilerim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,260
    Alark benim için yatırım yapılması gereken bir şirket ve bir müddet buralarda olurum ...
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

3. X de Fatih yılmaz kardeşimden....

Alpaslan bey'in kapanış konuşmasını ekleyeyim buraya ilgilenenler için;

MEDAŞ - CENAL alanında Türkiyenin en iyi şirketleri. 2024 ve 2025'de bu şirketler iyi performans göstermeye devam edecek. İlerleyen süreçte de enflasyon muhasebesinin etkisi giderek azalacak.

Ayrıca yeni yatırımlar hızla devam ediyor, önümüzdeki süreçde yeni yatırımların bilançolara yansımalarını da görmeye başlayacağız.

Enflasyon muhasebesinin de makro ekonomideki iyileşmelerle birlikte giderek bilançoya etkisi azalacak.

Enflasyon muhasebesi değerleri ile nominal değerler giderek birbirine yakınsayacak.

Üçüncü çeyrekte beklediğimiz gibi olur ve enflasyon oranları çok az gelirse bilançodaki enflasyon muhasebesi etkisi ile ilgili kafa karışıklığı da giderek azalacaktır.

4. Alpaslan Bey de gönüllere su serptiyse artık rahat rahat uyuyabilir Alarko yatırımcıları. Kılavuzu karga olanın...

Bir tavsiye de Türkçe dahi yazamayan insanlardan sayısal beceri isteyen konularda yatırım tavsiyesi almayın. Allah herkese akıl fikir vermiş. Onu kullanın.

5. Benim herhangi bir klavuzu ihtiyacım yok. Gayet huzur içinde de uyuyorum. Hisseyi beğenen alır beğenmeyen satar. Kimseye zorla mal satmıyorlar. Nedir bu Alarko düşmanlığı anlamak mümkün değil. Bu kadar yatırımdan sonra ve kasadaki bol para ile kar açıklaması absürt olmazmıydı. Yatırım yapan şirkette olduğum için mutluyum. Yatırımı 1 aylığına yapmıyoruz. Elbet ekmek yedireceği günlerde gelecektir..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,260
    Enflasyon muhasebesi kasasında para olan şirketlere negatif, ama dağ gibi borcu olan şirketlere negatif etki yapıyor.
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

7. Bu arada gübre fabrikasıyla ilgili bir gelişme var mı? En son haziran başı açılacak diyorlardı.

8.  Alıntı Originally Posted by zeynelce Yazıyı Oku
    Bu arada gübre fabrikasıyla ilgili bir gelişme var mı? En son haziran başı açılacak diyorlardı.
    Özgür bey test üretimlerinin başladığını temmuz ayında bakanlıktan onay alındıktan sonra resmi açılışının yapılacağını söyledi. Direk fabrikayı arayarak bu bilgiyi doğrulattım.

Sayfa 283/475 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •