Dostum bu 2017 1ç bilanço göremedim, açıklanmamış hala ytd
Venus_V3_5070 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum bu 2017 1ç bilanço göremedim, açıklanmamış hala ytd
Venus_V3_5070 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.25/30 arası güçlü destek çalışması mi var acaba.. Bir haftadır kırmadı burayı aşağı.. Yine de mimar ne derse o olur.. ÜYE..
Hiç gerek Yok. Hangi hisseler de olduğumu biliyor lar.Haset bunların ki takip etmeye devam edin . Hisselerimi gördükçe, ben kazandıkça krız geliyor.Sırada Pkart var patlayacak sınız .
Yine vereceğim bu hisseyi takii 7-10 aralığına geldiğin de, zaman mı?Ne zaman oraları görürse o zaman.Sıkıntı yok.Para gani![]()
Fazla kurcalamayın. Tahtaya aşık olanlara da kulak asmayın..
Kârına baksın herkes.. aselsan bundan iyi performans gösterdi şu güne kadar bunu unutmayın
İmkb 30 un altında getiri sağlayan bir metro grup var.. kendi sıkıntısıdır.. sizi bağlamasın ve de fazla bağlanmayın...
Sağlıcakla...
elbette burası serbest bir platform isteyen istediğini yazar benim yorumuma alıntı yaparak yazma demek istedim şu an benim senin yorumuna alıntı yaparak yazdığım gibi bir daha da yazmayacağım örnek olsun diye yazdım ; yoksa ne istiyorsan yaz beni ilgilendirmez ; vangd yı 2.33 den almayacak kadar 20 yıllık borsa deneyimim var sagol kimsenin aklına ihtiyacım yok,anlatmak istediğimde en başından bu zaten burayı sadece üye olanlar değil bir sürü acemi ziyaretçilerde okuyor saçma sapan hayallerinizle insanların vebalini almayın benim tek derdim o herkes kendi işine baksın herkese bol kazançlar...
taktıya vurmak gerekir. avgyo -19.96. avtur -2.56. Allahtan peşlerine takılmadı bir ara 2.30 gördü hemen toparlandı 1.2 hafta önce +20.00 görünce 3.5 gün içinde bir daha tekrarlar dedik ve daldık kısmet olmadı daha .bekliyelim bakalım 3.5 hafta daha ne çıkaçak.
bu formun pastacısı yok mu yetenekli arkadaşlardan bekliyorum selamlar.
Yer İmleri