Sayfa 583/643 İlkİlk ... 83483533573581582583584585593633 ... SonSon
Arama sonucu : 5141 madde; 4,657 - 4,664 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Aefes kim %4 prim kim a.q....

Aefesin ABınv ortağının f/k sı 26 bizim eşeğin ki 5 ... 10 f/k bana yeterde 10 f/k ya ne zaman erişir a.q....
    Bu kadar argoya hisse ürker a..q Ben genelde küfür etmem a.q... Size senkron olmak için bunlar...

Vadeliler güzel açtı fake değilse %3 yapsın bugün yeter

Hisse belki de gerçekten Rusya riskini fiyatlıyor, savaş önce insanlık sonra Ereğli ( onda anılar ve arkadaşlar var) sonra da AEFES için bitsin

AEFES savaş biterse çok ciddi hareket yapabilir. Ukrayna'da faliyet yok sanırım, orada faaliyete geçer muhtemelen...

Fakat bir 3. dünya savaşı ile her şey tersine döner a.qqq

2.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Bira ve alkollü içeceklere haftaya %25 zam konuşuluyor.

https://www.habermuhtari.com/otv-ora...degisiyor.html
    Dün onu yazacaktım sn Maharaj... Bu zam vergiye mi gelecek bizim ürünlere de geliyor mu nasıl oluyor?

Bu Avrupa kupası bizim satışları olumlu etkilese, hiç fena olmaz aslında yatırımcı ilişkilerine ulaşabilirsem bir soralım

3.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Dün onu yazacaktım sn Maharaj... Bu zam vergiye mi gelecek bizim ürünlere de geliyor mu nasıl oluyor?

Bu Avrupa kupası bizim satışları olumlu etkilese, hiç fena olmaz aslında yatırımcı ilişkilerine ulaşabilirsem bir soralım
    Kısmi bir vergi artışı olacak gibi. %25 vergi değil biraya olacak zam gibi görünüyor. Tahıl pahalılaşıyor biraya zam çok normal bence

4.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Kısmi bir vergi artışı olacak gibi. %25 vergi değil biraya olacak zam gibi görünüyor. Tahıl pahalılaşıyor biraya zam çok normal bence
    Güzell. Teşekkürler.
    Maliyetlerin artıyor diye kendi ürününe de zam yapabilme lüksü güzel bir şey.
    Bu gayet doğal bir durum ama bazen bu şekilde işlemiyor işler, AEFES için iyi ama...

5. Dünün cezasını mı kesiyorlar...

Sayfa 583/643 İlkİlk ... 83483533573581582583584585593633 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •