Sayfa 24/398 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon
Arama sonucu : 3183 madde; 185 - 192 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

1. Benim anlamadığım nereye gitti aylardır forumda onlarca post kasan 0.80 usd hedef veren matheus bir anda kayboldu...

Birde ekurisi vardi krebensis oda yok.

Th zaten teknesiyle bir yerlerdedir😀

2. Fedordan başkasını dökemeyeceklerini anlayınca uzadılar

Eregl yatırımcısının felaket tellallarına karnı togg

3. Ky ye Asıl zararı sattırarak değil de, 1 buçuk dolar altından aldırmayarak verdiler büyük ihtimalle

4.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Fedordan başkasını dökemeyeceklerini anlayınca uzadılar

Eregl yatırımcısının felaket tellallarına karnı togg
    Bizdeki dökülecek gibi değil ki, zamklı zamklı [emoji23]

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

1 Ton çelik üretmek için;

1,4 ton Demir Cevheri
    780 kg kömür
    125 kg hurda
    270 kg kireç taşı

Çin çelik üretiminde , karbon emisyonu kaynaklı üretim kısıtlaması Demir Cevheri talebini ve dolayısıyla Demir Cevheri fiyatlarını aşağıya çekiyor olabilir. Bu durum, tahminim Ereğli marjlarını olumlu etkiler. Ereğli’de geçen yıl devreye alınan yeni yüksek fırın ve bu yıl İsdemir’de devreye alınacak yüksek fırın birim kömür sarfiyatını da düşürecektir.Bu arada demir cevheri yatırımını da dikkate almak gerekli.
    En önemlisi antidamping vergisi gelmesi , yerli Çelik üreticilerini çok rahatlatacaktır. YTD

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. 1 ay evvel eregl topladığını iddia eden adam geçen çıkmış elimde hiç eregl yok froto alıyorum hedef 1400 diyor. Yahu birader hani eregl topluyordun diyince de , trade ediyorum ben , sen kimsin ne biçim adamsın terbiyesiz haddini bil falan saydırmaya başlıyor. KV UV falan o biçim hikayeler . Yahu kimlerle ne tiplerle uğraşıyoruz bu forumda . Kız arkadaşım ile tatildeyiz. Frotoları azalttım büyük oranda dolar ddkkm ve hafif de tl faiz ile yazı geçireceğim . Bu sıcaklarda bu saçma muhabbetler çekilmez .
    eregl özünde değişen birşey yok 41 tl den 51 e gelmiş 2 sene içinde . Bekleyen çorbayı içmiş yani eregl de.
    Bedelsiz ayağına bir operasyon beklediğimi yazdım idi. Bedelsiz sonrası ama borsa ile beraber ama yine yalnız 1.20 1 dolarlara doğru dalışa geçmesini bekliyorum.
    Bedelsiz KY için hiç bir şey ifade etmez ama patronlar için öyle değildir . Hadi arkamdan atıp tutmak için size 2.5 ay işte .
    Sonbahar gibi bakarız bir daha.

7.  Alıntı Originally Posted by Black_Eagle Yazıyı Oku
    1 Ton çelik üretmek için;

1,4 ton Demir Cevheri
    780 kg kömür
    125 kg hurda
    270 kg kireç taşı

Çin çelik üretiminde , karbon emisyonu kaynaklı üretim kısıtlaması Demir Cevheri talebini ve dolayısıyla Demir Cevheri fiyatlarını aşağıya çekiyor olabilir. Bu durum, tahminim Ereğli marjlarını olumlu etkiler. Ereğli’de geçen yıl devreye alınan yeni yüksek fırın ve bu yıl İsdemir’de devreye alınacak yüksek fırın birim kömür sarfiyatını da düşürecektir.Bu arada demir cevheri yatırımını da dikkate almak gerekli.
    En önemlisi antidamping vergisi gelmesi , yerli Çelik üreticilerini çok rahatlatacaktır. YTD

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Demir cevheri fiyatları ile ilgili bir karar verilemedi gitti.. Birisi cevher fiyatlarının artmasının Ereğli'ye yaradığını söyler, birisi düşmesinin yaradığını.. Benim mantığım da aslında sizinki gibi maliyet kalemi olduğu için düşmesinin faydalı olduğunu düşünmek istiyor. Ama piyasadaki gerçekler öyle mi?
    "İyi bir planın en büyük düşmanı, mükemmel bir planın hayalini kurmaktır."
    Clausewitz

geçen gün demir fiyatının 2026'ya kadar azalacağını öngören bi tabloya bakmıştım ne kadar doğru bilemem. peletleme tesisi o sıra açılacak diye merak ettiydim demir fiyatı ne olur ileride diye. düşmesi iyi olmaz diye düşünmüştüm ama daha açılmasına çok var düşse de iyi olur tabi.

Sayfa 24/398 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •