Sayfa 195/495 ÝlkÝlk ... 95145185193194195196197205245295 ... SonSon
Arama sonucu : 3960 madde; 1,553 - 1,560 arasý.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

1.  Alýntý Originally Posted by pmngr Yazýyý Oku
    ... 12k alti yok diyoruz..o kadar

Sent from my iPhone using Tapatalk
    kesin bilgi yayalýmmý hocam,kesin yargý ifadeleriyle fiyat tanýmlama suçtur hocam,siz aldýnýz diye her fiyat dip olacak yargýsý en hafifinden koþun çocuklar dibi gördüm algýsý kandýrmacasý olur hocam,yapmayýn 38 mil pd anlýk 35 e inse kimse þaþýrmaz çok kelepir de demez azçok temel analiz finansal bakan

2.  Alýntý Originally Posted by rogliç Yazýyý Oku
    kesin bilgi yayalýmmý hocam,kesin yargý ifadeleriyle fiyat tanýmlama suçtur hocam,siz aldýnýz diye her fiyat dip olacak yargýsý en hafifinden koþun çocuklar dibi gördüm algýsý kandýrmacasý olur hocam,yapmayýn 38 mil pd anlýk 35 e inse kimse þaþýrmaz çok kelepir de demez azçok temel analiz finansal bakan
    Ytd..bu hissenin kendi ozel durumundan oturu son yillarda her zaman yuksek fk ile trade etmistir..pahali bulan satar çikar veya asagidan alir..burada yapilan tum yorumlar spekulasyondur, iceriden bilgi alip manipule edersek suc olur..herkes beklenti ve ongoruyle yatirim yapar veya yapmaz kendisinden sorumludur..ben ne sirketin yonetimindeyim ne de icindeyim..sizden farkin yok yatirimci olarak..o zaman bu forumlara da gerek yok zaten suç olacaksa..hemen kotu niyetli algilamalarda bulunmayin..yatirim tavsiyesi degildir..oldu mu..

3. [QUOTE=Hopefeded;6841367]
     Alýntý Originally Posted by pmngr Yazýyý Oku
    Ilk ceyrek bilancolar yeni geldi..trailing hesaplanir fk son 4 ceyrek baz alinir

SÝzin söylediðinizi biliyorum ve o deðiþiklik 3 aylýk gelince gerçekleþti.Benim söylediðim ise dün ve bugün arasýnda üçünde de 10 puana yakýn olan deðiþimin sebebi?
    yazýlým mafyasý var hocam,veriyosun bedeli neyse 10 puan indiriyor fk yý,,,þaka bir yana,fk ya bakacaksanýz prospektif olaný tercih edin yani geleceðe yönelik öngörü ve hesaplamalar içeren fk,,,misal yýl sonu egeen net karý sana göre 1 milyar tl olacaksa fk 38 olur
    basit hesap ( tahmini yýllýk kar/piyasa deðeri) 2 milyar olursa 15 olur fk gibi,,,,

geçmiþin karýyla hesaplanan fk anlamsýzdýr nesnel deðildir,geçmiþ fiyatlanmýþ bir þekilde ama manipüle edilmiþ ama temel rasyolarla olsun çöptür artýk

4. [QUOTE=rogliç;6841444]
     Alýntý Originally Posted by Hopefeded Yazýyý Oku

yazýlým mafyasý var hocam,veriyosun bedeli neyse 10 puan indiriyor fk yý,,,þaka bir yana,fk ya bakacaksanýz prospektif olaný tercih edin yani geleceðe yönelik öngörü ve hesaplamalar içeren fk,,,misal yýl sonu egeen net karý sana göre 1 milyar tl olacaksa fk 38 olur
    basit hesap ( tahmini yýllýk kar/piyasa deðeri) 2 milyar olursa 15 olur fk gibi,,,,

geçmiþin karýyla hesaplanan fk anlamsýzdýr nesnel deðildir,geçmiþ fiyatlanmýþ bir þekilde ama manipüle edilmiþ ama temel rasyolarla olsun çöptür artýk
    Fk hersey degildir borsamizda..ne dusuk fk li hisseler yillarca surunmustur ne yuksek fk li hisseler ciddi getiriler saglamistir..patron ,yonetim anlayisi ,yatirimci uyumu ,beklentiler ,hikayeler, sektor, sermaye yapisi..bircok dinamik var isin icinde..

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,631
    Bu kap niye hala gelmediKamuya açýklanmalýydý þimdiye
    Kartalýn ufukta gördüðünü tavuklara anlatamazsýn.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir

6.  Alýntý Originally Posted by Filozof Yazýyý Oku
    Bu kap niye hala gelmediKamuya açýklanmalýydý þimdiye
    Bedelsiz sermaye artýþ kap'ý mý üstad.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,631
     Alýntý Originally Posted by Babatolien Yazýyý Oku
    Bedelsiz sermaye artýþ kap'ý mý üstad.
    yok konka ve kontrolmatike atýlan var ya yatýrýmcýnýn doymadým doyamadým sevmelere seni ben kapý!
    Kartalýn ufukta gördüðünü tavuklara anlatamazsýn.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir

8.  Alýntý Originally Posted by Babatolien Yazýyý Oku
    Özel deðilse neden önemli hocam.?
    Tamamen inançla ilgili. 1800 maliyetli eggen'lerimi geçen yýl ekim ayý baþý itibariyle katýlým endeksinden çýkmasý nedeniyle 9 binlerden sattým ve dört gözle tekrar girmesini bekliyordum, olmadý. Girseydi fiyatýna bakmadan girecektim. Karton'un bedelsizini kaçýrdýktan sonra burada sonuna kadar bekleyecektim olmadý. Kasým ayýný bekliycez artýk. Þimdi Çelebi'de takýlýyoruz.

Sayfa 195/495 ÝlkÝlk ... 95145185193194195196197205245295 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •