Sayfa 196/495 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296 ... SonSon
Arama sonucu : 3954 madde; 1,561 - 1,568 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by demir61 Yazıyı Oku
    Tamamen inançla ilgili. 1800 maliyetli eggen'lerimi geçen yıl ekim ayı başı itibariyle katılım endeksinden çıkması nedeniyle 9 binlerden sattım ve dört gözle tekrar girmesini bekliyordum, olmadı. Girseydi fiyatına bakmadan girecektim. Karton'un bedelsizini kaçırdıktan sonra burada sonuna kadar bekleyecektim olmadı. Kasım ayını bekliycez artık. Şimdi Çelebi'de takılıyoruz.
    Hayırlısı olsun inşallah.

2.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    yok konka ve kontrolmatike atılan var ya yatırımcının doymadım doyamadım sevmelere seni ben kapı!
    Heee şu mes ele.
    Flamanın sapını gülle donatacağum,gülle donatacağum.
    Vereceğum eline,vereceğum eline,zevkle sallatacağum,zevkle sallatacağum.

Merkez Bankası (TCMB) verilerine göre:
    11 Mayıs ile 21 Haziran tarihleri arasında üst üste 6 haftada Borsa İstanbul'da yabancılar nette satıcı oldu. Bu dönemde yabancılar nette 1 milyar 930 milyon dolarlık çıkışa imza attılar. Hisseden çıkıp tl faize yöneliyorlar. Muhtemelen Sonbaharda faizler düşmeye ve döviz artmaya başlayınca geri dönerler. O zamana kadar "sat-al harçlık çıkar" stratejime devam edeceğim. Yatırım tavsiyesi içermez.

4. Zaten yabancı azdı. Olan da çıkıyor. Faizler bu noktada iken borsadan ciddi yükseliş beklemek saflık olur. Risksiz faiz getirisi daha cazip. Faziler düşmeye başlamadan 1-2 ay öncesinden fiyatlanmalar başlar. Artık bu da Hükümetin faizi ne zaman düşüreceğine bağlı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,629
     Alıntı Originally Posted by bendosto Yazıyı Oku
    Zaten yabancı azdı. Olan da çıkıyor. Faizler bu noktada iken borsadan ciddi yükseliş beklemek saflık olur. Risksiz faiz getirisi daha cazip. Faziler düşmeye başlamadan 1-2 ay öncesinden fiyatlanmalar başlar. Artık bu da Hükümetin faizi ne zaman düşüreceğine bağlı.
    Bu kagit da yabancı hem kendine hem kendi sektörüne hem de yatirimcisina!Allahtan düşeni kırdı yoksa burnumuzdan fitil fitil getirecekti!
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,266
    11700 civarına GüL resmi çizdim keşke kapasa idi .

Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Karanlıkda 240 lotla 11500 ü yaktılar ve sıkıntılı yerlerdeyiz.YTD.

Yazarken yine 11700 ler
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

7.  Alıntı Originally Posted by Hopefeded Yazıyı Oku
    Gnydn.Ege nin,Konya nın,Cmbtn un FK ları yaklaşık 10 ar puan düşürülmüş. Niye acaba?ytd

İlk çeyrek bilanço gelmeden FK 56 idi.
    bilanço geldikten sonra 51 e düştü.
    bugünde 44 e düştü.
    bir çok hissede EM den kaynaklı hatalı işlem yapılmıştı.
    çoğu düzeltildi.

8. Ödenmiş sermaye 3 M
    Bilançolar EM ne tabi tutuldu
    peki ödenmiş sermaye neden muh tabi tutulmadı?
    Aslında 2005 ten beri sabit gibi duran ödenmiş sermaye, sermaye düzeltme farkları adlı kalemde düzeltiliyor.

En son gelen bilançoda bu rakam 543 m olarak gösterildi.
    543 m eğer 3 e bölünürse 18 rakamı çıkacaktır.

eksik olan ne ? veya eksik olan irade?
    SDF nın ödenmiş sermayeye eklenmesidir.

Sayfa 196/495 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •