Sayfa 425/885 İlkİlk ... 325375415423424425426427435475525 ... SonSon
Arama sonucu : 7075 madde; 3,393 - 3,400 arası.

Konu: EndeksS

1.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    şimdilik d1 direnci çalışıyor, ancak 27.06 perşembe ppk var, esas sonuç oradan çıkacaktır,..
    dediğim üzere ilk etapta ilk 4 hafta(bu hafta 2.haftası) için short baskı tarzında yatay piyasa bekliyordum,..
    ikinci 4 haftada ise daha agresif short piyasa bekliyordum,..
    d1 yukarı kırılırsa bu düşüncem fiyasko olur,..
    her durumda 11494.xx üstü kalışlar longtur, d1 kırılmasa dahi bu böyledir,..kırılacak anlamındadır, d1 tehdir eder,..

biz şu anda 11828.xx-11494.xx arasındayız,..
    aynen, bold ifade,...bu gün bu doğrulandı, baskı halinde yatay kendini ilk defa gösterdi,
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2. 3300, 3357, 3369, 3380, 3382

zaman analiznde ilk 4 hafta için daha hafta başlamadan öncesinde yazdığım ''yatay'' ibaresi geçen mesajlarım

3.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    aynen, bold ifade,...bu gün bu doğrulandı, baskı halinde yatay kendini ilk defa gösterdi,

mesaj mesaj 3300, 3301, 3327, 3345, 3346, 3347, 3356, 3357, 3370, 3380, 3384, 3385, 3387, 3389, 3391 den devamla.....

yatay devam ediyor, bayram sonrasında 4 bardır yatay bar elde ediyoruz,..tahminimiz olan short baskıda olacak, ama yatay devam edecek olan ilk 4 hafta da, haftaya 3.hafta başlayacak,

analiz sp den olması sebebiyle,...biz bayramda kapalı olduğumuzdan, bu hafta başlayacak olan 3.haftası,..
    Son düzenleme : indregandi; 29-06-2024 saat: 21:59.

4.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    ilk 4 hafta değerleri,

11828.xx, short başlangıç,..(24.06.2024 başlayan ve devam eden)

11661.xx, short,.............(24.06.2024 başlayan ve devam eden)

11494.xx, long,..............(bayram hemen öncesi başlayan ve bayram sonrası devam eden)

11327.xx long başlangıç, (bayram hemen öncesi başlayan ve bayram sonrası devam eden)

dikkat ederseniz, değerlemeler çift yönlü yazdım, yani short akım varsa, başlangıç 11828.xx olur, long akım varsa 11327.xx olur,

bu zaten bayramın hemen öncesinde yaşadığımız durum dur,..yani akım ın yönüne göre durum değişir,..

iki akım burada burada bu değerler üstünden mutlaka ama mutlaka birbirini yiyecek,..

bizim beklentimiz shortun başarılı olacağı yönünde,.

biz burada akımı zaman analiz gereği short yönde bekliyoruz ve 8 haftanın geneline longtan ziyade short beklentimiz var,..

ve bununla ilgiliyiz, bunun noktası ise ''d1'' çalışırsa bu olur,..şimdilik iyi gidiyor,..
    mesaj 3387 den devamla

''bold'' ifadeleri ekledim,..öncelik sonralık oluşssun manasında,..

günlük grafiklerimde d1 direnç bölgesi geçilip kalınmadıkça,..11494.xx üstü long,..longtur ama, long tut değildir,...son başlayan hareket 11828.xx ten başlayan short yönde harekettir,..ancak bu hareketin başarılı olabilmesi için 11494.xx aşağı geçilmelidir,..

5.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    bu final yorumdan, bundan sonrası AYI piyasası öldük bittik çıkmasın lütfen,..

ama bitecek olan 24 hafta longun devamı,
    8 hafta short,..ve bu 8 hafta short, 4 + 4 formatında iki bölümlü,..

esasen YKB olayı olmasa idi, yani insider trading ben ilk 4 yatay hafta üzerinde durmayacaktım,..çünkü zaman bir birde oturacak ve biz bu başlayacak ilk 4 hafta yatayına, aslen tepe seviyeden düşerek gelecektik,..yani yatay düşüş tandanslı bir yatay olacak, sonraki 4 haftasında bu defa belittiğim üzere agresif tarazda short olacaktı,..
    ve sonra gelecek 9L haftalarla önce tepki sonra long olarak bu defa bir yükseliş olacak ve ömuhtemelen bu 4 cent civarlarında çift tepe yapıp oaradan çözülerek ABD başkanlık seçimlerine bağlanacaktı,..düşüncem bu şekide idi,

ama şimdi insder trading oluşturduğu bozuk grafikle ve zig zag lar la boğuşmak durumundayız,..yukarıda bunu söyledim şimdi tekrar ettim,..

işte konuya başlarken bahsettiğim ve aslında boyun çzgisi ve alt/üst olma dışında özelliği bulunmayan 11160.xx burada zig zag ta sahne alıyor ve birden önemli hale geliyor,..extrem olağanüstü bir global durum olmadıkça 11160.xx önemli ve çalışır, çalıştırır, kuara, kurgular hale dönüşecek,..
    mesaj 3300 zaman analizmden devamla,

şimdilik bu bölümde ''zig zag'' ve zig zag hareket sonrası yatay düşüncemde bir tutarlılık var,..11160.xx geçilmesi ile başlayan ve ''d1'' e kadar dayanan zig zag hareketti,..

bu bölgede bu analizin tutması için yani iki bölümden oluşan 8 haftanın, sadece grafiklerde etiketlediğim ''d1'' değeri önem arz edecek,..bu kendini korudukça, zaman içinde analizde o oranda kendini doğrulayacaktır,...tek yapmamız gerekn ''d1'' i kollamak eğer oralara bir rücü olursa gerekli önlemleri almak,..

''d1'' in alt üst değeri 11828.xx dir ancak,.. bölge olarak 125 puana dağılan bir bölgedir burası,..bakınız günlük grafik,...bunada dikkat edelim,...

''d1'' altında tek yapacağımız beklemek,..117494.xx altında ise daha rahatlamış oluruz,...ama 2 hafta daha yatayın sürmesi nedeniyle bu rahatlamayı pek olası görmüyorum,...

kısaca ana fikir ''d1''

d1 varsa short var, d1 yoksa yok bakınız mesaj 3380.....
    Son düzenleme : indregandi; 29-06-2024 saat: 22:24.

6. konu başlığı nasıl açılır aradım tırmaladım bulamadım,..bilen varsa özel atarsa sevinirim,..

7.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    konu başlığı nasıl açılır aradım tırmaladım bulamadım,..bilen varsa özel atarsa sevinirim,..
    yeni konu açacaktım ama,...bu 8 haftalık periyoddda artık 3.haftasına geldik,....bir sonraki zaman olan 9 haftalıkta bir yeni konu açarız ve sadece 9 haftaya özel bir topik olur,..

8.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

mesaj mesaj 3300, 3301, 3327, 3345, 3346, 3347, 3356, 3357, 3370, 3380, 3384, 3385, 3387, 3389, 3391 den devamla.....

yatay devam ediyor, bayram sonrasında 4 bardır yatay bar elde ediyoruz,..tahminimiz olan short baskıda olacak, ama yatay devam edecek olan ilk 4 hafta da, haftaya 3.hafta başlayacak,

analiz sp den olması sebebiyle,...biz bayramda kapalı olduğumuzdan, bu hafta başlayacak olan 3.haftası,..
    bu gün kü hareket short baskıda ama yatay ibaresinin dışına çıktı diyebiliriz,..fiyatlar geriye sarıp 11327.xx civarlarına, belki biraz üstüne puulback yaparsa yeniden short baskı ve yatay düşüncem ilk 4 hafta için yerinde ve uyumlu olur, çünkü bunu takip eden 4 hafta için baştan agresif short demiştim,..bu agresif, o agresif, olmaz yani,...

Sayfa 425/885 İlkİlk ... 325375415423424425426427435475525 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •