Sayfa 161/172 İlkİlk ... 61111151159160161162163171 ... SonSon
Arama sonucu : 1376 madde; 1,281 - 1,288 arası.

Konu: SUMAS-Sumaş Suni Tahta ve Mobilya Sanayi A.Ş

1. ali ciğrciden aldı bir kısmınıda zaten barlaslar aldı . kalanı da ciğerci borsadan sattı o dönemde .

2.  Alıntı Originally Posted by Rowing Yazıyı Oku
    25,08 ile artık fiili dolaşım üst pazar için yetiyor mu karmaşasından çıktı . hem ana hem alt pazar için fdo yeterli . bu durum tabi hilmi ertür beyin satışları ile oldu . buna ek yerel halkın kotelrı de oldu tabı az mıktarda olsa da . . yerel halktan eskısı gıbı kote gelmıyor . hılmı bey satmasa cok uzun sure beklerdık fdo 25 olacak dıye .
    hılmı ertür satışlara devam edecek mı izlmedeyiz . eğer devam ederse bu satışları 25 oran için değil der geçeriz yok devam ederse alt pazar için deriz

bir diğer konu internet sitesi açıldı ve esksi ile arada pe bı fark yok . sadece sipariş formu etklenmiş . bunun için bir ay mı uğraşılır ?
    İnternet sitesi evet benimde beklediğim gibi değil olsun ama en azından yenilenmiş oldu. fakat dikkati mi çeken farklı bir dil kullanılmış yatırımcı köşesinde.. Sumas ta benim hiç alışık olmadığım durum. uzun zamandır hem telefon hem mail yolu ile kendileriyle görüşmlerim olmuştu. yatırımcıyı önemsemeyen çok basit ve sade bir dil kullanırlardı. hatta bazen kaba denilecek seviye ye çıkabiliyordular.

Alıntı Originally Posted by Rowing Yazıyı Oku
    satılan hisseler hılmı beyın şahsına ait olanlar .4,81 den 82,992 adet aldı . yıne 11,900 adet 7,5 tl aldı .şirkete ait olanlar halen aktıfde beklıyor

hilmi beyin evet üst pazar ile ilgili niyeti yok ama artık hılmı bey de yonetımde yok .

ne olduğunu 12 temmuz genel kurulda gorecegız . ekişler kımdır nedır necıdır neden geldıler ne yapacaklar
    Bende onu ima etmiştim zaten.Yönetimde olmasa ne olacak ki? Eskiden beri yazarım, şirket'de kurumsallık sıfır. Patronun razı olmadığı hiç bir karar yönetim kurulunca alınamaz.

4.  Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    Bende onu ima etmiştim zaten.Yönetimde olmasa ne olacak ki? Eskiden beri yazarım, şirket'de kurumsallık sıfır. Patronun razı olmadığı hiç bir karar yönetim kurulunca alınamaz.
    bakalım ekşiler de hılmı bey gıbı mı devam edecekler . 12 temmuz az kaldı

5.  Alıntı Originally Posted by Rowing Yazıyı Oku
    bakalım ekşiler de hılmı bey gıbı mı devam edecekler . 12 temmuz az kaldı
    bu arada hılmı ertur satısa devam edıyor. global den 1 lot satıldıgını goren anında serbestten satıyor -5-6 ya mal satıyor . akıllara zarar durum endkes +2 adam -6 ya serbst satıyor . hılmı ertur bıle -6 ya mal satmıyor adamın 300/500 adet malı var satıyor .

kafala bi milyon valla

6. Karaktersiz hırsızlar

7.  Alıntı Originally Posted by Rowing Yazıyı Oku
    bu arada hılmı ertur satısa devam edıyor. global den 1 lot satıldıgını goren anında serbestten satıyor -5-6 ya mal satıyor . akıllara zarar durum endkes +2 adam -6 ya serbst satıyor . hılmı ertur bıle -6 ya mal satmıyor adamın 300/500 adet malı var satıyor .

kafala bi milyon valla
    Bugün ki satışlar dahada agresifti..Ne yapmaya çalışıyorlar anlamak zor nerede duracak onu da bilmek zor. ne olabilir amaç... tek seçenek kaldı benim için şirketi ekşilere devretti tazminatını pay satışı yolu ile alıp dünya turuna mı çakacak Hilmi bey acaba

Ekşiler kim

Sayfa 161/172 İlkİlk ... 61111151159160161162163171 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •