Sayfa 397/427 İlkİlk ... 297347387395396397398399407 ... SonSon
Arama sonucu : 3414 madde; 3,169 - 3,176 arası.

Konu: DOAS - Doğuş Otomotiv

1.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    22 milyon lot satılmadan burada hareket zor.
    haklısınız ancak, 2 fk ile de satmayacağını düşünüyorum. bu kadar hisseyi satmak için ilave bir atraksiyon oluşturmaları gerek...

2.  Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    haklısınız ancak, 2 fk ile de satmayacağını düşünüyorum. bu kadar hisseyi satmak için ilave bir atraksiyon oluşturmaları gerek...
    O da doğru ve bu durum hisseyi kısırdöngüye itiyor. Bence bu fiyatlardan tüm malı iskontolu satacaklar. Satmazlarsa iyice yataya bağlar, doğuşa da para lazım. Bir ay içinde bu satış gerçekleşir diye düşünüyorum.

Satış sonrası ise temel analize göre hareketler makbul olacaktır.

3. Bugün, bayiden babam için yeni kasa tiguan teslim aldık. Bir saat içinde 4-5 kişi tiguan sordu, temsilciler ellerinde olmadığını ve temmuz fiyatının açıklanmadığını söylediler. Genel olarak bayi kalabalıktı ve benimle beraber aynı anda 3 ayrı kişiye daha araç teslimatı yapıldı

4. Ben patron olsam 2-3 F/K ile hisselerimi satsam, halka açıklık oranını % 50 yapsam temettüleri kısarım.

Neden elimdeki çil çil nakitleri dağıtayım diye düşünürüm.

İnşallah Ferit bey öyle yapmaz.

5.  Alıntı Originally Posted by value Yazıyı Oku
    Ben patron olsam 2-3 F/K ile hisselerimi satsam, halka açıklık oranını % 50 yapsam temettüleri kısarım.

Neden elimdeki çil çil nakitleri dağıtayım diye düşünürüm.

İnşallah Ferit bey öyle yapmaz.
    temettu yukske vermesının nedenı doğuş holıngın nakte ıhtıyacının olması .

6. 2. çeyrek 38 bin geçkin araç satıldı, iyi bir bilanço bekleriz... bu seviyeler sektöre ve temettü verimliliğine göre son derece cazip, diye düşünüyorum.
    Ferit baba satsın buralardan azar azar gücümüz kadar alalım.

7.  Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    2. çeyrek 38 bin geçkin araç satıldı, iyi bir bilanço bekleriz... bu seviyeler sektöre ve temettü verimliliğine göre son derece cazip, diye düşünüyorum.
    Ferit baba satsın buralardan azar azar gücümüz kadar alalım.
    em nedeniyle böle bir beklentiniz olmasın

8. Bildirim İçeriği

Yeni İş İlişkisine Başlanan/Başlanacak Kişinin Niteliği
    Tedarikçi (Supplier)

Müşterinin/Tedarikçinin Adı Soyadı/Ticaret Unvanı
    Aerofoils GmbH

Varsa Müşterinin/Tedarikçinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Gelir Tablosundaki Net Satışlar/Satılan Mal Maliyeti İçindeki Payı
    -

Varsa Müşterinin/Tedarikçinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Bilançosundaki Ticari Alacaklar/Borçlar İçindeki Payı
    -

İş İlişkisinin Başlamasının Öngörüldüğü Tarih
    05/07/2024

Varsa Sözleşmenin Önemli Koşulları
    -

Yeni İş İlişkisinin Ortaklık Faaliyetlerine Etkisi
    Denizcilik sektöründe ürün gamımızın çeşitlenmesini sağlayacaktır.

Açıklamalar
    Aerofoils GmbH ile Şirketimiz arasında; "Aerofoil" marka "e-foil ürünleri"nin Türkiye'deki satış ve servis hizmetlerinin, Şirketimiz tarafından yerine getirilmesinin esaslarını belirleyen distribütörlük sözleşmesi imzalanmıştır.

Sayfa 397/427 İlkİlk ... 297347387395396397398399407 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •