Sayfa 195/998 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295695 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 1,553 - 1,560 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    A haberi açtım...Emeklemekten sürünme moduna geçenlerden hiç bahsetmediler...Memurun zamlı kaç para alacağını sürünenlerin gözünün içine soktular...Maaşallah en düşük memur 1500 usd , ortalama 2000 usd maaş ..Allah bereket versin diyordur vergilerle beslenen kesim
    https://x.com/hacii_gavur/status/180...TDUwM9FAQ&s=08

bakın emekli tatil bile yapıyor mayo ayarlamış kendine

sorsan ahabe çoh iyi yönetiii

Dolar bazinda 2000 dolar maas.pekii o dolar dijitalde ise .gercekte varmi yokmu.?kuantum gercekligine gore yok.ama baktiginda var.

3.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Silahlı saldırıda öldürülen Sinan Ateş in faillerinin yargılandığı davanın ilk duruşması 4 üncü günde devam ediyor. Mahkemede ifade veren Ayşe Ateş, Sinan Ateş in kendisini öldürtmek için MHP li yöneticiler Ulvi Yönter ve Semih Yalçın dan talimat alındığını söyledi.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...ource=Anasayfa
    Başta size ait bir yazım hatası zannettim ama...

"
    Mahkemede ifade veren Ayşe Ateş, Sinan Ateş in kendisini öldürtmek için MHP li yöneticiler Ulvi Yönter ve Semih Yalçın dan talimat alındığını söyledi.
    "

Çok değişik bir hâl aldı bu Sinan ATEŞ meselesi.

Gabriel Garcia Marquez'in Kırmızı Pazartesi romanı gibi yemin ederim.
    Herkes biliyor cinayetin işleneceğini, öyle bir umursamazlık, aymazlıkla olacağını varıyor.

Öte yandan da; nedeni bilinmez bu meselenin neden bu kadar üzerine gidildi. Özgür ÖZEL de dahil belki MHP' nin, Ülkü Ocaklarının ipliğini pazara çıkartırız diye sahiplendiler sanırım ama...
    Meseleyi örtbas etmek isteseler, düzinelerce örneğinde olduğu gibi unutulur giderdi. Birileri, birileri ile hesaplaşıyor ama... Vatandaş olarak asla öğrenemeyeceğiz sanırım.

Cinayetin hangi nedenle işlenirse işlensin, her türlüsünü karşıyız elbet.

Ancak, gelinen noktada da sanırsın Sinan ATEŞ insan hakları savunucusu, minnoş bir insan… Kim bilir kaç kez “kendisine uygulanan tarifeye en azından şahitlik etmiştir. “

4. Is'in en aci yonu, herkes kim'in bu cinayet emrini verdigini biliyor ve yargilar gibi yapiyor olmasi.

Bu cinayet sebekesi ortaya cikmak zorunda.

Ama bugun ama yarin yuce divanda.

Bu kadar akil disi yollarla bir koca parti intihar ediyor.

Ekonomik olarak, sosyal olarak, hukuksal olarak bu cemberden cikis imkaniniz yok, hic yoksa o gercek yargi gunune kadar sucunuzu hafifletin.

Yok.

Yine ayni yalan, ayni palavra ayni soygun.

Bir yonetim bu kadar aptal olabilir mi.

O gune kadar Allah vere de gelecek olanlar bunlari Ulus Meydaninda asmasin.

Hukuk'la oynarsaniz, sonuclarina katlanirsiniz.

Bu KÜÇÜĞÜ zaten biliyoruz da, sana ne oluyor YENİÇAĞ gazetesi?

OCAKTA zam gelecekmiş, ulan zaten yasal olarak o zam var.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    https://x.com/hacii_gavur/status/180...TDUwM9FAQ&s=08

bakın emekli tatil bile yapıyor mayo ayarlamış kendine

sorsan ahabe çoh iyi yönetiii
    Emeklimizin mayosunun markası harika ...Üzerinde gucci mi yazıyor ne ben tam okuyamadım a.q...

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 195/998 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295695 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •