Sayfa 214/499 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314 ... SonSon
Arama sonucu : 3988 madde; 1,705 - 1,712 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

1. Şu ortamda ciddi vergi istisnası sağlamayacaksam bedelsiz ben de vermem. Bedelsiz gazı ile süreki gündemde kalıyor. Patronun işine gelir. Kim almış kim satmış umrumda mı.

2.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Eski model Mercedes yerine 2024 model Mercedes kadar ilgisi var 3 gün mü 3 ay mı 3 yıl mı bilemedin!Dukkanda mal var pazar aramaya ihtiyacın yok koyuyorsun Mercedes Benze o da Daimlere her daim elinin altında dingil fren talep de var kapasite de arttırmıssin.Körün istediği bir gözdü oldu 3 göziki fabrika tek şirket artı Mercedes Benz Pazari ne diyor deniz aşırı ülkelerdeki Daimler Truck tesislerine yerli tedarikçilerden temin edilen sizce bu kim ki?
    Hakikaten üstad bedelsiz ile bağlantısı varmı.
    Yaw rüzgar esse bedelsiz beklentisine giriysiiizz.
    Üstad bedelsiz güzel bir yemek sonrası yenen tatlıdır.hele sizin gözünüz direkt tatlıdamı,oysa ana yemeğin tadını çıkarsaydınız keşke.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,654
     Alıntı Originally Posted by Babatolien Yazıyı Oku
    Hakikaten üstad bedelsiz ile bağlantısı varmı.
    Yaw rüzgar esse bedelsiz beklentisine giriysiiizz.
    Üstad bedelsiz güzel bir yemek sonrası yenen tatlıdır.hele sizin gözünüz direkt tatlıdamı,oysa ana yemeğin tadını çıkarsaydınız keşke.
    Anasıni değil yavrularini istiyoruz 24 yildir bekliyoruz elin İsrail(Yahudi) menşeli adeli cocacosu bile verdi bir fıkra gibi Egeen niye virmesin?
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

4.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Anasıni değil yavrularini istiyoruz 24 yildir bekliyoruz elin İsrail(Yahudi) menşeli adeli cocacosu bile verdi bir fıkra gibi Egeen niye virmesin?
    Çünkü onlar türk hatta kayserili.
    Ayrıca 24 sene çokmu,hele bir bekle 24 sene daha daaa.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,654
    Çünkü onlar türk hatta kayserili.
    Ayrıca 24 sene çokmu,hele bir bekle 24 sene daha daaa.
    Ben beklerim de senin yaş kemale erdi ağzında diş başında saç kalmadı tek varlığin Viranşehirdeki arazi))
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

6.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Ben beklerim de senin yaş kemale erdi ağzında diş başında saç kalmadı tek varlığin Viranşehirdeki arazi))
    O arazide enerjimi doldurup çoook egeenler eskitirim ben üstaaad.
    Enerci bizim işimiz üstad,ve tabiki roketsanın istediği herşey.

https://youtu.be/fQBqaga9ElU?si=CkpTxt28VFi3J34B

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,654
    O arazide enerjimi doldurup çoook egeenler eskitirim ben üstaaad.
    Enerci bizim işimiz üstad,ve tabiki roketsanın istediği herşey.

https://youtu.be/fQBqaga9ElU?si=CkpTxt28VFi3J34B
    Enerji dedin mi Samicigimi tek geçerim bu aralar bizi biraz yordu ama uzaya roket atacak bu sacronun roketlerine benzemez

Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Enerji dedin mi Samicigimi tek geçerim bu aralar bizi biraz yordu ama uzaya roket atacak bu sacronun roketlerine benzemez
    Günaydınlar küçük ortaklar.

açık ol yahu Samiciğim kim?Dilanları bildimde pudracılarıda mafiacılarıda onu çıkaramadım ben yaştan galiba
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Sayfa 214/499 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •