Sayfa 20/981 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 153 - 160 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Küçük Çiftçi Yazıyı Oku
    hem takımı da olumsuz etkiledi.
    Yazınız bu kısmına açıkçası katılmıyorum.

Turnuva başında izlediğim maça sadece 10 dakika dayanabilmiştim.
    Ama bu maçı 2-1 olana kadar izledim ve bizimkiler normale göre oldukça iyi oynadılar.
    Çok fazla motive olarak çıkmışlar.
    Hatta son olayların buna pozitif etkisi olmuş olabileceğini düşünüyorum.

Galibiyeti biz hak etmiştik ama Hollanda turu geçti ne yazık ki...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,824
    Hollanda maçını Montellanın hatalı yönetimi ile kaybettik. Hollanda, ikinci yarıya Steven Bergwijn'ın yerine Wout Werghorst'u oyuna alarak başladı. Bunun üzerine bizim de hamle yapmamız lazımdı. Oyun onu gösteriyordu. Oyunun bitimine 10 dk kala değil dakika 60 larda bilemedin 65 lerde Kerem,Cenk, Semih oyuna girse oyunun üstünlüğünü kaybetmez farkı artırma şansımızda çok yüksek olurdu. Oyuna çok geç alındılar. Bu yüzden de adamlar oyunu bizim yarı alana yıkmayı başardılar. Değişiklikler sonrası ise üstünlük çok net bize geçti.

3.  Alıntı Originally Posted by Karatay Yazıyı Oku

Ama bu maçı 2-1 olana kadar izledim ve bizimkiler normale göre oldukça iyi oynadılar.

Bizim çocuklar turnuvada ki en iyi maçlarını oynadılar ama kaybettiler.

Avusturya maçını izlediyseniz, Merih ilk golü attı ve 1 dakika sonra Hollanda maçında kendi kalemizde attığımız 2. golden çok daha zor bir pozisyonda müdahale ederek Avusturya'nın gol atmasını önledi.

Olumsuzluk kısmı buydu belki de müdahale edemezdi hiç bir zaman bilemeyiz, ama acı bir şekilde kaybettiğimizi hep hatırlayacağız.
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Reis gitmeyeydi belki kazanırdık. Son dönemlerde wlini attığı herşey hüsran
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    Hollanda maçını Montellanın hatalı yönetimi ile kaybettik. Hollanda, ikinci yarıya Steven Bergwijn'ın yerine Wout Werghorst'u oyuna alarak başladı. Bunun üzerine bizim de hamle yapmamız lazımdı. Oyun onu gösteriyordu. Oyunun bitimine 10 dk kala değil dakika 60 larda bilemedin 65 lerde Kerem,Cenk, Semih oyuna girse oyunun üstünlüğünü kaybetmez farkı artırma şansımızda çok yüksek olurdu. Oyuna çok geç alındılar. Bu yüzden de adamlar oyunu bizim yarı alana yıkmayı başardılar. Değişiklikler sonrası ise üstünlük çok net bize geçti.
    Korkak montella ile olmaz bu iş. Defansa çeklidiklerinde eşime şimdilerde golü atarlar dedim 2 dakika sonra ilk golü yedik. Futbol zeka işidir en kötü olduğumuz alan defans iken defansa çekilmek nedir. Oyunculari erken değiştirip hücuma devam edecekti ahhh ahhh.

[IMG][/IMG]

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bu montella ile ancak bu kadar olur. Adam fatih terim bam bam ikinci plan yok
    Bir insan bu kadar mal sığır olablir, ondan çoban bile olamaz
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

8.  Alıntı Originally Posted by Karatay Yazıyı Oku

Noktasına kadar maç bizimdi, Türkçe bile bilmeyen adam,denizli ğibi bi adam yok memlekette
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 20/981 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •