Sayfa 21/981 İlkİlk ... 1119202122233171121521 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 161 - 168 arası.

Konu: Viop LVIII

Türkiye öfkeli insanların memleketi
    Gallupun 2024 Global Duygular Raporu na göre Türkiye tüm dünyada pozitif duyguları en az deneyimleyen ülkelerin başında geliyor. 142 ülke arasında bir gün içinde pozitif bir duygu yaşayanların oranı en düşük olan 3 ülkeden biri Türkiye. Kuzey Kıbrıs ve Afganistan ile aynı yerdeyiz!

Geçen haftalarda Lizbon da bir hafta sokaklarda yürüdüm, taksiye bindim, kafelerde çalıştım ve bulduğum her fırsatta fado dinlemek için farklı mekanlara gittim. İnsanlar mutlu, hayattan keyif alıyor, yaptığı işi seviyor. Her tarafta bir sakinlik var. Sonra atlayıp İstanbul a geldim. İnsanlar mutsuz, hayattan keyif alana şüpheyle bakılıyor, kimse işini sevmiyor. Herkeste bir telaş. Uçağa binerken sakin olan yolcular Türk hava sahasına girince sanki bir anda başka bir moda geçiyor. Daha uçaktan inerken itiş kakış başlıyor. Valiz alırken, taksi sırasında, trafikte geçen her an size şu mesajı veriyor: Burası öfkeli insanların memleketi! Ne oluyor?
    https://gazeteoksijen.com/yazarlar/s...mleketi-215868

Montella konusuna sanırım bir ben katılmıyorum. Tüm Türkiye montella yüzünden böyleyiz diye düşünüyor oysa lucescuyu gönderdiğimizdedw şenol güneşi gönderdiğimizdedw kuntzu gönderdiğimizdede aynı şeyleri söyledil
    Kunt gitti montella geldi ve takım elemeye kaldı elemeleri geçti ve finallere gitti
    Gruplardan çıktık 16 yı aştık çeyrek finale kaldık ve hepsindede montella ve oluşturduğu gencecik takım vardı
    Montella olmasa bizim değil grupları elemeleri bile görmeyecektir.

81 milyon teknik direktör olan ülkede 11 oyuncu bulup sahaya çıkarmak çok zordur. Montella en qzından 11 bulup çıkardı ve bence oldukçada başarılıydı.
    bir halt olacağı yok.

3. Evet.Montella yeni bir jenerasyon oluşturdu.
    Klasik bilinen Milli takımın başına dönüşümlü gelen Teknik direktörlerle buraya kadar gelemezdik.

Zihinsel olarak Futbolcuların son üçgûndür beyinleri ister istemez Merih Demiralin hareketi meşgul etmiştir.
    Erken veda ettik kupaya.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Cübbeli Ahmet, kelek karpuz seçmemek için ayet okunması gerektiğini iddia etti.

“Tabi siz bu ayetleri bilmediğiniz için kabahati karpuzcuda buluyorsunuz.”

https://x.com/aykiricomtr/status/180...XF5rE-iFw&s=19

SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnanılmaz bir video.

Merkez Bankası, ülkenin carry-trade ile nasıl soyulduğunu, dövize ödenen %40 faiz örneği ile anlatıyor.

Son sahnedeki örnek ise soygunun delili olmuş.

https://x.com/ekonomikanaliz/status/...658460247?s=19

redditte avrupalılar maç sonrası baya kafa bulmuş bizimle.. bildiğin maşak geçmişler.

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    redditte avrupalılar maç sonrası baya kafa bulmuş bizimle.. bildiğin maşak geçmişler.
    otelden maça gidebilmek için türkiyeden kargo uçağıyla zırhlı mercedes getirtiyorsan
    maşakı bırakıp başka şeylerle de dalga geçer adamlar
    elenmeniz sizin açınızdan daha hayırlı oldu diyorlar..

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Cübbeli Ahmet, kelek karpuz seçmemek için ayet okunması gerektiğini iddia etti.

“Tabi siz bu ayetleri bilmediğiniz için kabahati karpuzcuda buluyorsunuz.”

https://x.com/aykiricomtr/status/180...XF5rE-iFw&s=19

Arap’ın bastığı yerde ot bile yetişmez.!!
    Araplar çok pis bir ırktır.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 21/981 İlkİlk ... 1119202122233171121521 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •