Originally Posted by
BERKOSANN
Ya keko Allah aşkına sus övme artık şu hisseyi. Gerçekten muazzam acemisin ya. Neymiş Twitter’dan büyük takipçili hesaplar yazıyormuş hisseyi , la hepsi fake dolandırıcı hesaplar , adamın binlerce takipçisi var gönderisini beğenen 3 kişi, yoruma kapalı attığı postlar.
Övmekten vazgeçin artık şu hisseyi. Resmen hisse pazarlıyor gibisiniz artık.
Kaya ne güzel özetlemiş , kaya kardeşim genelde böyle olur zaten sonuçta o adam kimseyi düşünmez satar geçer kendi kararım der mal gibi kalırsınız. Kimseye güvenerek hisse almayın. 600 tane hisse var degerlendirebilirsiniz paranızı hepsinde.
Şu hisseyi övmekten ve tüm paranızla bu hisseye girmekten vazgeçin arkadaşlar. Yoksa yıllarca beklersiniz.
Ben twiteerda kimin yazdığını bilmiyorum...takipçileri fake mi değil mi bilmiyorum...sadece özelden bir arkadas böyle dedi bana...
Çok geç almayan herkes atatp de de kocaerde de berkosanda da kardadir...ha kardan zarar olabilir...bu bende dahil herkeste oldu...
Daha iyisini bulan herkes satıp gidebilir...ilk gün de söyledim ne kadar kalacağım belli değildir dedim..ama uzun vadeli alıma layık olmayan hisseleri almam dedim...istenirse uzun da kalınabilir istenirse de satılabilir...kimse bu hissede veya diğer hisselerimde hiç çıkmayacağım zanina kapilmamali..
Eğer ki biri bana ta başından gel anlaşma yapalım ve şu kadar sürede tutalım anlaşması yapabiliyorsa,ben de bu anlaşmaya rahatlıkla uyarım...ama yok ben istediğim gibi trade yapayım ama sen hiç bir şekilde satma denirse bu olmaz...
Kocaeri bir yıldan fazladır hiç trade etmeden tuttum...berkosani da kaç ay oldu hatırlamıyorum...berkosanda takviyeler yaptım ama hiç bir zaman mal eksilmedim...hatta trade bile yapmadım...
Kimse bana guvenerek de hisse almasın..hisse gerçekten de kafanıza uyuyorsa ?? Gerektiğinde uzun tutacak kadar sabrıniz var ise ?? Lazım olmayan sermayeniz de var ise ?? Hisseyi de uygun yerlerden aldığınızda inaniyorsaniz ??? O vakit alabilirsiniz...aldıktan sonra da özgürsünüz...istediğiniz zaman da satabilirsiniz..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri