Sayfa 710/882 İlkİlk ... 210610660700708709710711712720760810 ... SonSon
Arama sonucu : 7052 madde; 5,673 - 5,680 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Takas nasıl okunur anlatsana dostum..
    Kafamı çok karıştırıyor bu işler..
    Bir hisse alıyorum takas 2-3 kurumda oo diyorum tmm takas toplu çalıyorlar ..
    Başka hisse okuyor 20 kurumda dağılmış mal takas dağınık diyorlar abooo bu da uçuyor..
    böyle burdan anlatmak zor ama şöyle söyleleyim kağıdı takip etmeniz lazım mesela dip diye tabir edilen 19 lardan alan ile yukardan 35 den alan aynı takibi yapamayabilir yada matriksi açıp geçmiş dönem akd-takas bakması lazım

ama kısaca şöyle söyleyeyim takasın mesala yüzde 20'si tek kurumda toplu gözüküyorsa pozitif görürüm tabi burda maliyetlenme önemli ve dediğim gibi takas takibi önemli sen takası dağınık görürsün ama oyuncu 2-3 kurumdan işlem yapıyordur meksadan satıyor gözükür takasta iş lotları artıyorsa al ver yapıyordur yada iş lotları aynı durmaya devam ediyordur farklı bir kurum ortaya çıkıyorsa ordan işlem yapıyordur tabi burda yüzde 20 dediğim kısım kağıdın lot sayısına göre değişebilir yüzde 10 da güzel gözükür son olarak takasın 3-4 kurumda toplam yüzde 60-65'i toplanmışsa piyasada iyiyse kağıtta hikaye olacaksa güzel bir tablo olur bence

son olarak berkosan takasında iş ve garanti takip ederim ben

2. ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. bofa yine aldı aldı sonra veriyor çok oynarlar bu kağıtla yükseliş genele yayılmadıktan sonra

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    dostum faiz indirimine çok bel bağlıyorsun berkosanda ama bak

5. kaç gündür gyo çimento demir-çelikler hareketli işte yan kağıtlara sıra gelene kadar bekletir

6.  Alıntı Originally Posted by Ramses_01 Yazıyı Oku
    kaç gündür gyo çimento demir-çelikler hareketli işte yan kağıtlara sıra gelene kadar bekletir
    öyle olabilir dostum...ama berkosan gibi küçük ve karlı hisselerin bence belirli bir vakitleri yoktur...tahtacının aklına ne zaman eserse götürebilir....ben bu ihtimali seviyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7. özelden bazı arkadaşlar twiteerda bazı çok takipçili üstadların berkosan hakkında yorumlar yapmaya başladıklarını söylüyor...bu bana çok da süpriz gelmedi...zaten yakın geçmişte üstadların yavaş yavaş diline düşeceğini söylemiştim...bilançoların çok kötü geldiği bu dönemde berkosanın iyi bilançoları ile iyi finansalları ile dikkat çekmemesi mümkün değildi benim açımdan...yapılacak baskılar bir yere kadar...sonra birileri gelir alır anahtarları...

geçmişte berkosanı 20,00-30,00 aralığına haps etmişlerdir...birileri geldi berkosanı ta 56 ya kadar özgürlüğüne kavuşturdu...bakalım bundan sonra birileri de gelip berkosanı yeni bir özgürlük alanına taşıyabilecek mi ?? merakla izliyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8. hisselerde fiyat her zaman temeline aşıktır...nereye giderlerse gitsinler muhakak buluşmak isterler...bakalım bizim fiyat ve temelimiz nerede buluşacak...???

Sayfa 710/882 İlkİlk ... 210610660700708709710711712720760810 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •