Sayfa 711/882 İlkİlk ... 211611661701709710711712713721761811 ... SonSon
Arama sonucu : 7051 madde; 5,681 - 5,688 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. Ya keko Allah aşkına sus övme artık şu hisseyi. Gerçekten muazzam acemisin ya. Neymiş Twitter’dan büyük takipçili hesaplar yazıyormuş hisseyi , la hepsi fake dolandırıcı hesaplar , adamın binlerce takipçisi var gönderisini beğenen 3 kişi, yoruma kapalı attığı postlar.

Övmekten vazgeçin artık şu hisseyi. Resmen hisse pazarlıyor gibisiniz artık.

Kaya ne güzel özetlemiş , kaya kardeşim genelde böyle olur zaten sonuçta o adam kimseyi düşünmez satar geçer kendi kararım der mal gibi kalırsınız. Kimseye güvenerek hisse almayın. 600 tane hisse var degerlendirebilirsiniz paranızı hepsinde.

Şu hisseyi övmekten ve tüm paranızla bu hisseye girmekten vazgeçin arkadaşlar. Yoksa yıllarca beklersiniz.

2.  Alıntı Originally Posted by BERKOSANN Yazıyı Oku
    Ya keko Allah aşkına sus övme artık şu hisseyi. Gerçekten muazzam acemisin ya. Neymiş Twitter’dan büyük takipçili hesaplar yazıyormuş hisseyi , la hepsi fake dolandırıcı hesaplar , adamın binlerce takipçisi var gönderisini beğenen 3 kişi, yoruma kapalı attığı postlar.

Övmekten vazgeçin artık şu hisseyi. Resmen hisse pazarlıyor gibisiniz artık.

Kaya ne güzel özetlemiş , kaya kardeşim genelde böyle olur zaten sonuçta o adam kimseyi düşünmez satar geçer kendi kararım der mal gibi kalırsınız. Kimseye güvenerek hisse almayın. 600 tane hisse var degerlendirebilirsiniz paranızı hepsinde.

Şu hisseyi övmekten ve tüm paranızla bu hisseye girmekten vazgeçin arkadaşlar. Yoksa yıllarca beklersiniz.
    Ben twiteerda kimin yazdığını bilmiyorum...takipçileri fake mi değil mi bilmiyorum...sadece özelden bir arkadas böyle dedi bana...

Çok geç almayan herkes atatp de de kocaerde de berkosanda da kardadir...ha kardan zarar olabilir...bu bende dahil herkeste oldu...
    Daha iyisini bulan herkes satıp gidebilir...ilk gün de söyledim ne kadar kalacağım belli değildir dedim..ama uzun vadeli alıma layık olmayan hisseleri almam dedim...istenirse uzun da kalınabilir istenirse de satılabilir...kimse bu hissede veya diğer hisselerimde hiç çıkmayacağım zanina kapilmamali..

Eğer ki biri bana ta başından gel anlaşma yapalım ve şu kadar sürede tutalım anlaşması yapabiliyorsa,ben de bu anlaşmaya rahatlıkla uyarım...ama yok ben istediğim gibi trade yapayım ama sen hiç bir şekilde satma denirse bu olmaz...

Kocaeri bir yıldan fazladır hiç trade etmeden tuttum...berkosani da kaç ay oldu hatırlamıyorum...berkosanda takviyeler yaptım ama hiç bir zaman mal eksilmedim...hatta trade bile yapmadım...
    Kimse bana guvenerek de hisse almasın..hisse gerçekten de kafanıza uyuyorsa ?? Gerektiğinde uzun tutacak kadar sabrıniz var ise ?? Lazım olmayan sermayeniz de var ise ?? Hisseyi de uygun yerlerden aldığınızda inaniyorsaniz ??? O vakit alabilirsiniz...aldıktan sonra da özgürsünüz...istediğiniz zaman da satabilirsiniz..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Sattığım her hissem ileride tekrardan almak için takibimdedir...buna gesan da europower de cwene de atatp de Kocaer de dahildir...satmak ile fikirlerim değişmez...

4.  Alıntı Originally Posted by Ramses_01 Yazıyı Oku
    kaç gündür gyo çimento demir-çelikler hareketli işte yan kağıtlara sıra gelene kadar bekletir
    o sektörde hareketliliğin nedenini bir youtbe yorumcusu bakan değişimine bağlamış....kentsel dönüşüm beklentileri güçlendiği için bu sektörler canlanmış...malum bizim de olası bir kentsel dönüşümden olumlu etkilenmemiz lazım...çünkü berkosan toki ve ekgyo ile yakından çalıştığı bilgileri edinmiştik...demek ki bu beklenti az bir beklenti değilmiş ki bir kaç sektörü anında hareketlendirdi...biz de son bir kaç iş gününde iyiyiz...

https://www.youtube.com/watch?v=TtuNgPmNPdQ
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. https://www.youtube.com/watch?v=P2inkeCqe0M

bu yorumcu da dövizde 2001 benzeri bir devülasyon riskinin olduğunu söylüyor...youtubede sörf yaparken buna benzer görüşleri dile getiren çok kişiyi görüyorum...kendim de zaten döviz kurunun baskılanmasının ülkemiz ekonomisi için zararlı olduğunu düşünüyorum....kısacası berkosanın cirosunun %70 nin ihracat kaynaklı olması nedeniyle döviz kurunun yükselmesi çok önemli...berkosanın en önemli ayaklarından birisi de döviz kurudur...

ekonomistlerin genel kanısı eylül ayından sonra döviz kurunun yükselecek olmasıdır...bakalım gerçekten de öyle olacak mı ?? rüzgar berkosandan yana esiyor...bekliyoruz...

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    o sektörde hareketliliğin nedenini bir youtbe yorumcusu bakan değişimine bağlamış....kentsel dönüşüm beklentileri güçlendiği için bu sektörler canlanmış...malum bizim de olası bir kentsel dönüşümden olumlu etkilenmemiz lazım...çünkü berkosan toki ve ekgyo ile yakından çalıştığı bilgileri edinmiştik...demek ki bu beklenti az bir beklenti değilmiş ki bir kaç sektörü anında hareketlendirdi...biz de son bir kaç iş gününde iyiyiz...

https://www.youtube.com/watch?v=TtuNgPmNPdQ
    Keko ustam bi kaç gündür iyiyiz dediğiniz nedir. 😁 Ustam nerdeyse %50 aşşağı geldi. +1 yaptığında iyiyiz diyorsunuz. Ben bazen inan bazen anlayamıyorum sizi.

7.  Alıntı Originally Posted by Alper78 Yazıyı Oku
    Keko ustam bi kaç gündür iyiyiz dediğiniz nedir. 😁 Ustam nerdeyse %50 aşşağı geldi. +1 yaptığında iyiyiz diyorsunuz. Ben bazen inan bazen anlayamıyorum sizi.
    hissemiz çok sığ arkadaşlar...normalde en küçük baskıda veya en küçük alış iştahından etkilenebilecek yapıdadır...son zamanlarda çok bariz kasti bir baskı vardı...bu baskıya rağmen sağlam duruyor olması hatta ufak da olsa prim yapabiliyor olması iyidir arkadaşlar...bunu yapabilmesi dip çalışmasının bittiğini ve artık tepki sürecinin gelişmekte olduğunu bana düşündürüyor..bunu tecrübelerim bana söyletiyor...

güzel gelecek ikinci çeyrek bilançosu ile de büyüme ivmesinin devam ediyor olmasını teyidi ,temel analizciler için yeterlidir...sığ bir hisse olduğumuz için çok rahat tavan veya tavanlar yapabilecek durumdadır.....satıcıların da bence baskı gücü tükeniyor...buda beni sevindiriyor...

kendi adıma ben temele odaklanıyorum ama fiyata odaklanan arkadaşlar da var...son dik duruşları onların da içini ferahlatacaktır diye düşünüyorum...

8. şu anda fiyat olarak da endeksten pozitif ayrışmış durumdayız...buda olumlu bir durumdur..ben kötü günlerin (fiyat olarak ) bittiği düşüncesindeyim...en azından alınan sinyaller bu yönde...dediğim gibi bu küçük hissenin bu büyük baskılara dayanabilmesini olumlu görmek lazım...telegram guruplarına bakın berkosanın düşüşü bazılarına sevinç naraları attırıyor...berkosanın düşmesini isteyen guruplar var ..bunlar tüm güçleri ile berkosanı 30 un altına çekmeye çalışıyorlardı...bunu başaramamalarına ben de seviniyorum arkadaşlar...56 zirvesine göre şu anki 35 tl ler çok fazla bir düşüştür ama ciddi bir alıcı kitlesi geldiğinde çok kısa sürede eski zirvemizi geçebileceğiz..bu potansiyel daima olacaktır...

bilançoları ile temele değer veren yatırımcıların muhakak dikkatini çekmiş olması lazım..buda alış iştahı demektir...baskının kırılması demektir....su akar yolunu bulur arkadaşlar...suyun nereye akacağını da tahmin edebildiğimi düşünüyorum..bakalım piyasa bizi haklı çıkaracak mı ??

Sayfa 711/882 İlkİlk ... 211611661701709710711712713721761811 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •