Mantıklı bir yanıt asla vermezler. Kutsalları olan hisselerine, olumsuz birşey söyleyeni taşlarlar. yüksek matematik sizin işiniz. allayıp pullayıp karmaşık hesaplarla hisse iteleyenlere biadını sürdür.
yok birşey biliyorsan soruma cevap ver beni de ikna et. Tamda istediğin şekilde ''sen'' gibi düşüneyim.
Duyduğuma göre 3- 5 milyon tutan bir kaç tutucu yatırımcı varmış… Onların mallarının almada. Piyasanın oyuncuları alıp hisseyi yukarı taşıyıp gelecek büyük satışların maliyetine katlanmaz. Rasyolarına göre negatif bant aralığa sıkıştırılmış bir hisse. Jelle birde imtltalı payla muktedirler her yıl bir kaç yüz milyonu cebe atma durumu verme. Ve kendine askan payı yatırımcıya hep ucundan koklatacak düzenek kurulmuşsa. Her zaman karşılığa ve kar payı dağıtımına ayar verilir sanırım
Sanırım kottan öukns limiti %95 kere düşürüldü. Patronun böyle bir niyeti varsa, kıskaca alır hisseyi.
Bir diğer konu; yurdum borsasına; ancak toplanan hisse götürülüyor toplanmayan rasyolarına göre alt bir batta sallandırıyor….
Burda destanlar yazıp duranlar uzun süredir boş yapıp durduğu da ortada ( o kadar hisse nerelere gitti bu nerde kaldı). Onların yazdıkları veya ortaya koyduklarının yaldızlı muhabbetler şirket hissesi rasyosunda oluşturduğu pozitif negatif etkisi var ama bunların hisse fiyatına etkisi sınırlı oluyor. Belli miktarda toplanan gidiyor, toplanmayan radyolarının alt bantlarında yukarı aşağı yapılıp duruyor.
Yer İmleri