Sayfa 181/298 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281 ... SonSon
Arama sonucu : 2377 madde; 1,441 - 1,448 arası.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by Miles Iron Yazıyı Oku
    Herşeyde bir maksat aramayın, sonuçta temettüden vazgeçtiler ve dağıtılabilir temettü oranında parayı sermayeye oranlayınca bu sonuç çıkıyor. Lot altı ben kolayca satabiliyorum direk lot altı satış var bende
    Bir maksat aradığımdan değil. Çoğu aracı kurumdan lot altı satış yapılamıyor. Böyle saçma sapan bir bölünmeden dolayı kalan başka
    bir hisseden 0.357 lot var. Sürekli portföyde duruyor. Gıcık etti.

Neyse. Tınaztepe için hesapladım. 1250 lot ve 1250 lotun katları şeklinde lotlar tam bölünüyor. 1250 lot 1887 lot oluyor. 2500, 3750, 5000 vb. de onun katları şeklinde olacak.
    Söylediklerim, yazdıklarım sadece ve sadece kişisel görüşlerimdir. Asla yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Sencertürk Yazıyı Oku
    Buradan anladim
    Doğru bölge kat karşılığı verilen arsa bahsi geçen yer

3.  Alıntı Originally Posted by canatan Yazıyı Oku
    Doğru bölge kat karşılığı verilen arsa bahsi geçen yer

https://m.egepostasi.com/default.asp...news_id=336995
    Daha detaylı haberler de var. Patron haberim yok demiş. Buca belediyesi biz vermedik eski yönetim ruhsat verdi demiş. Şirketin direk faaliyet konusu değil ama insaat ile sağlık yatırımlarını kısmen finanse ediyordu. Aleyhte çıkacak bir yargı kararı ile maddi kayıp olacağı ortada.

4.  Alıntı Originally Posted by Baybars Yazıyı Oku
    Bir maksat aradığımdan değil. Çoğu aracı kurumdan lot altı satış yapılamıyor. Böyle saçma sapan bir bölünmeden dolayı kalan başka
    bir hisseden 0.357 lot var. Sürekli portföyde duruyor. Gıcık etti.

Neyse. Tınaztepe için hesapladım. 1250 lot ve 1250 lotun katları şeklinde lotlar tam bölünüyor. 1250 lot 1887 lot oluyor. 2500, 3750, 5000 vb. de onun katları şeklinde olacak.
    Evet gıcık bir durum. Direk satilma yoksa bankaya dilekçe vermek gerekiyor maalesef. Bende bakmıştım dediğiniz gibi ekleme yaparak tam 1250 katında hisse olursa tam oluyor.

5.  Alıntı Originally Posted by Miles Iron Yazıyı Oku
    Piramit 4 haftadır doğru düzgün işlem yapmıyor. Tamamen izleyici durumuna geldi.
    Olabilir ama aldığını da hemen satmış 3-5 kademe yukarıdan.

6.  Alıntı Originally Posted by Miles Iron Yazıyı Oku
    Evet gıcık bir durum. Direk satilma yoksa bankaya dilekçe vermek gerekiyor maalesef. Bende bakmıştım dediğiniz gibi ekleme yaparak tam 1250 katında hisse olursa tam oluyor.
    Üzgünüm küsuratı en aza indirebilirsiniz ama tam sayıyı yakalayamazsınız.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
    Hastasi miyiz?

Bu imar isi problemi midemi bulandirdi.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Hastasi miyiz?

Bu imar isi problemi midemi bulandirdi.
    Haberi paylaştım nedense kimse ilgilenmedi pek. 2023 de attığı kap ile burdan 500 milyon TL beklediğini belirtmiş sirket. Ruhsat iptal olursa ne olacak 6 katlik yere 15 kat zaten çıkılmış. Kabasi bitmiş nasil yıkılacak mesela 6 kata indirmek için. Zor. Benim öngörüm bir şekilde mehmet bektur çevresini falan kullanıp halleder. Halleder de o da kısa sürede olacak iş değil. Bakalım takip ediyoruz. Şirkete mail attım nedir bu durum diye . Tabi ki cevap yok. Kap da henüz bildirim yok. Hep bir dalavere dönüyor bu insaat işlerinde maalesef ülkenin geneli böyle.

Sayfa 181/298 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •