Sayfa 56/981 İlkİlk ... 646545556575866106156556 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 441 - 448 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    aynen devam...
    net bir gol vara gitmeye gerek yok bol şans.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    net bir gol vara gitmeye gerek yok bol şans.
    Konu komşu tüm mahalleli olarak abka dayucuğumun nickini kurtarmak için var gücümüzle top çeviriyıruz sindoma abi
    Hamdım Piştim Yandım

3. Gusholder Haber Bülteni
    @gusholderhaber
    ·
    11s
    #SONDAKİKA

Turizm işletmecileri, Yunanistan'a vizesiz seyahat uygulamasının kaldırılmasını talep edecek.

neden işinize geldiğinizde serbes piyasa diyorsunuz bakkalı,marketi,sucusu ,insanların temel ihtiyacı olan çoğu şeyde %15-20 bilinçli enflasyonu bahane ederek köpük var.
    berber mesala ne maliyeti var fiyatlara bakın daha bir sürü sektör var ama denetleyen olmayınca hesap yapan olmayınca herkes................
    FORMASYON AVCISI 53

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Konu komşu tüm mahalleli olarak abka dayucuğumun nickini kurtarmak için var gücümüzle top çeviriyıruz sindoma abi
    ben net gollere bakıyorum benim için haftanın golü.
    FORMASYON AVCISI 53

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    ben net gollere bakıyorum benim için haftanın golü.
    O açıdan bakarsan doğru
    10bin kırılırsa ayın golü olucak, ben büyük resme bakıyorum
    Yohusa daytradeci olaraktan burda kimse benden çok kazanamaz. İmkansız üüüle bişii
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Gusholder Haber Bülteni
    @gusholderhaber
    ·
    11s
    #SONDAKİKA

Turizm işletmecileri, Yunanistan'a vizesiz seyahat uygulamasının kaldırılmasını talep edecek.

neden işinize geldiğinizde serbes piyasa diyorsunuz bakkalı,marketi,sucusu ,insanların temel ihtiyacı olan çoğu şeyde %15-20 bilinçli enflasyonu bahane ederek köpük var.
    berber mesala ne maliyeti var fiyatlara bakın daha bir sürü sektör var ama denetleyen olmayınca hesap yapan olmayınca herkes................
    arkadaşla konuştum alanya kemer manavgat antalya kalkan kaş didim marmaris bölgelerine çanta üretip satıyor. baya büyük işletme 10 un üstünd eyer efason üretim yapıyor.
    bu sene satışlar %70 azaldı diyor. çindne getirdiğim derinin bir kısmı elde kaldı diyor.
    turist azmış gelenlerin çoğuda rus polonyalı ukraynalı kazak kırgız türkmen iran ırak gibi yerlerden diyor
    çoğu otelden dışarı 1 gün bile çıkmıyor tek kuruş para harcamıyor esnafın en kötü sezonlarından biri diyor
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255

Millet bize mecbur kalsın isteniyor.Halkımız YUNANİSTANA gitmeye meraklı değil onları buna zorlayanlar kendileri.

Sonrada O KAPIYI DA KAPATMAK istiyorlar.

Bazı esnafları istisna tutuyorum ama ALLAH bunlara fırsat vermesin.

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    O açıdan bakarsan doğru
    10bin kırılırsa ayın golü olucak, ben büyük resme bakıyorum
    Yohusa daytradeci olaraktan burda kimse benden çok kazanamaz. İmkansız üüüle bişii
    10.000 moodys önce kırmazlar diye düşünüyorum ABD bilanço hikayesi bizde bilanço hikayesi Agustos sonuna kadar testere devam ederiz burada önemli olan sektörü yakalamak olacak benim gibi trade edenler için.
    FORMASYON AVCISI 53

Sayfa 56/981 İlkİlk ... 646545556575866106156556 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •