şu and aborsada düşüşün sebebi bence ortamdaki gerilim
tuik bombayı memurun emeklinin kucağına bıraktı
reis en düşük emekli aylığı ve asgari ücret konusunda çok büyük bir hataya düştü/düşürüldü.
şimşek fitili ateşledi
şunun gibiler yüzünden vatandaş saatli bomba
şu 2 ayda çok şey değişebilirli Erbaşın eşi Seher Erbaş, Ankarada 3 katlı villada oturuyor. Masrafları Diyanet karşılıyor. Yetmiyor, İstanbul müftüsünün kullandığı konut da boşaltılıyor. Yenilenip, 2inci konut olarak veriliyor. Seher Erbaşın makam aracı ve şöförü de var.!
İsraf haram değil mi.?
bir halt olacağı yok.
ayhan abi sen bizim esnafın ağlamasına pek bakma.
şu andaki sorun açgözlülük ve tamah etmemek olsada açıklanamayacak bir enflasyon var
devlet enflasyondan besleniyor
ama vatandai tam tersine enflasyondan kanı emiliyor
3 hafta önce prag viyana budapeşte gezdim
hadi prag ve budapeşteyi geç
yahu avrupanın en zengin ülkelerindne biri olan avusturyada yeme içme Türkiyeden ucuz yada eşit olur mu
avusturyanın kişi başına düşen geliri 60.000 dolar
kırgızistandayım şimdi burada bakmadım ama herhalde 3.000 doalrdan fazla değildir kişi başına gelir
buradada yeme içme bedava löp et 300 bile değil
bizde mantıksız bir durum var
hükümet tarafındna uygulanan bilinçli bir ekonom politikası var
halkı sefalete açlığa sürükleyen bir politika
biz hem avusturya hem kırgızistandan nasıl pahalı oluruz
kırgozistanda bir çok markette direk bizim ürünler satılıyor
onlar bile bizden ucuz
bir halt olacağı yok.
inanmak isteyen inanır ama akp ekonomiyi düzeltemez. en başta sorunu bile tespit edemiyorlar zaten. saray bürokrasisi diye atanmışlardan oluşan büyük bir yapı ve iktidar politikaları ile para kazananan iktidara yakın iş adamları var. bunlara rağmen çalışacak bir ekonomi politikası yapamazsınız. şimşek de işin kolayına kaçarak lobisi olan kitlelere dokunmadan etraftan dolaşarak bişeyler yapmaya çalışıyor. genele dayanan ötv, kdv gibi vergiler den öteye gidemez. şirketlere cirodan falan vergi koysa iktidara yakın olanlar bir sonraki torba yasa ile ödediklerini geri alırlar. parası var ki yurtdışına gidiyor denilerek yurt dışı çıkış harcı arttırılamaz, dünyada böyle vergi toplayan kabile devleti bile yok. işte asıl vergileri toplayamayınca böyle saçma argümanlar çıkıyor.
Mesela yatı olana parası var ki yat almış diyip vergi koyabilir mi? koyamıyor...
vatandaştan bomba falan olmaz. 2-3 ay 3.dünya savaşı çıkacak diye tüm kanallarda yayın yapıp güvenlik temasına dönerler herkes kuzu gibi sessizce kenarda bekler.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
3 federasyon askeri ücrete zam talep etti zam yapılmazsa gereken neyse yapıcaz dediler.
piyasayı haberlerle şimşek yönlendiriyor zaten başkan ama madalyonun diğer yüzü yavaş yavaş sesini çıkarmaya başlıyor.
Bu ekonomiyi ben veya bu halk buraya getirmedi ama hesabı bu halka ödetmeye çalışan yönetim var
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
şu rakamları dayayan anlayış nereye kadar gidebilir
https://twitter.com/HHBOZOK06/status...118499/photo/1
deniz bitti hatta otoyolun sonunada geldik
bataklığa çıkıyoruz
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri