Originally Posted by EMLAK 5dk graf tetris gibi oldu... uzun çubuk geldi benden duymuş olma da bu investing pronun robotları, yani bildiğin dış güçler uluse için 123 tl adil değer belirlemiş
audentes Fortuna iuvat
Originally Posted by el turco benden duymuş olma da bu investing pronun robotları, yani bildiğin dış güçler uluse için 123 tl adil değer belirlemiş tavandan yarısını verdim zaten.. maliyet 179.. grafiğe bakarsan zaten yapmadığı şeyler değil şu aralar çok pis gıdıklıyor birileri. üç 4 gün önce yazmıştım zaten buraya.
spot en tepede kapadı.. shortcuları kamyona doldurmuş gibi...
Originally Posted by EMLAK spot en tepede kapadı.. shortcuları kamyona doldurmuş gibi... kamyona ben de bindim. 649 ortalama ile short kaldım geceye. 777'ye kadar kademe yazdım, bugün gücü yetmedi keratanın. iyi akşamlar tüm arkadaşlara
Originally Posted by manif kamyona ben de bindim. 649 ortalama ile short kaldım geceye. 777'ye kadar kademe yazdım, bugün gücü yetmedi keratanın. iyi akşamlar tüm arkadaşlara hocam sen zaten palayı değil genelikle kamyondakileri ütmek için biniyon
Originally Posted by EMLAK hocam sen zaten palayı değil genelikle kamyondakileri ütmek için biniyon aslında dünden sağlam long vardı. stres yapmasın diye erken verdim. shortta daha o kadar kademe açmadım. 2li tepe bahsine girdim, kısmet bakacağız.
Bilale anlatır gibi anlattım ona göre
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR. Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Originally Posted by EMLAK hocam sen zaten palayı değil genelikle kamyondakileri ütmek için biniyon Bugün kamyonda benide üttüler, üten yohusa manif abimiydi İyi enazından para yabancıya gitmemiş diye teselli olurum
Hamdım Piştim Yandım
Forum Rules
Yer İmleri