f16 haberinin ayrıntısı yok. Ayrıca f35 alınamadığı için, ordunun da ihtiyacı var. Sözleşme yerine getirilir herhalde. Çünkü o anlaşma sadece uçak alımı değildi. Bir sürü de teçhizat, modernleştirme kitleri falan vardı.
f16 haberinin ayrıntısı yok. Ayrıca f35 alınamadığı için, ordunun da ihtiyacı var. Sözleşme yerine getirilir herhalde. Çünkü o anlaşma sadece uçak alımı değildi. Bir sürü de teçhizat, modernleştirme kitleri falan vardı.
Açtığım pozlar beni bağlar, benim aklım bana ancak yetiyor.
ABD enflasyon verisi ile beraber 14 numarada olabiliriz. Sonbaharda paranın bollaşmaya başlaması takiben faiz indirimleri. Son dönemlerin en büyük borsalar rallisi olabilir. Tr içerideki gelişmeleri pek fiyatlamıyor işine gelmedikçe.
Uluslararası finansal kuruluşlar ile barışma süreci, yeni vergi paketleri.. devlet aşırı kazanç sağlıyor. Kamuyu halk finanse etmeye devam edecek. Salt para açısından mevcut düzen iyi gidiyor.. bireysel refah fln konuşturma beni![]()
bugünün tavşanı işc, bakalım bir balyoz gelecek mi kafasına 17 oldu.
Açtığım pozlar beni bağlar, benim aklım bana ancak yetiyor.
Bulut hocam aselsan ne yapar bu aralar bakman mümkünmü grafına selamlar.
RNE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Grafikte 16 numarada olduğumuzu düşünüyorum 16-17
buralar dip olacak şekil çılgın bir ralli olmaz ellam.
diyelim ki oldu 16 tespitim doğruysa zaten orda olucaz sadece numara yanlışı para kaybetmeyiz.
sn piresci,
Dün akşam gelen f16 haberinden dolayı tahtanın üzerinde bir baskı oluştu.Haberin içeriği nedir bilinmiyor şuanda teknik olarak 64.65 desteği var bu bölge aşağı yönlü kırılımı aşağıda 62.10 bölgesine doğru sarkma beklerim ilk etap.dip not tahtada günlükte formasyonu devam ediyor 75 hedefli bu yüzden buda bilginizde olsun .
bol kazançlar.
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Yer İmleri