Sayfa 152/981 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252652 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 1,209 - 1,216 arası.

Konu: Viop LVIII

Koç Holding Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın 40 yıl işletilmesi için yapılacak ihaleye teklif vereceğini açıkladı
    Koç Holding A.Ş. (#KCHOL) tarafından 16 Temmuz 2024 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan bildirimde Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı İhalesi hakkında açıklama yapıldı.

Koç Holding, Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın 40 yıl süreyle "işletme hakkının verilmesi" yöntemi ile özelleştirilmesine yönelik olan ihaleye katılacağını açıkladı.

BİST100 tarihi zirvesi 11186

3. Dayı biz de askerlik yaptık biz de çalışdık biz de köööppppek gibi yardırdık bana dio ki s..git 65 yaşında emekli ol sana dio ki al baba hazır para. 43 yaşında.

Adalet mi lan bu bize diolar ki siz de isteyin :D biz istesek bize kim ödicek. Size niye biz ödüyoz. Çocuk yok çocuk çalışacak adam yok. Zoruna gitmesin dua et suriyeliler türkçe öğrensin maaşlı işe girsin çalışsın sana SGK ödesin tek yolu bu. Allah uzun ömür versin afiyet bal şeker olsun bize vursa biz de çakardık ama hakkımız vs demeyin ne hakkı ya. Yok ben öyle bekliodum da soradan değişti de psikologim bozuldu.

Bırakın ya, deyin ki burası Türkiye tam ayağımıza oturdu yapıştırdık bitsin gitsin.

4.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    adam acımamış...

15 Temmuz-15 soru. Önce şu soruları yanıtlayın, öyle konuşalım.

https://www.youtube.com/watch?v=f7K1Ly2gAH0

Türkiye artık ilginç bir ülke haline geliyor ve 85 IQ üstü sorular istenmiyor.
    85 IQ üstü vatandaş da istenmiyor.
    Zaten bu şekilde giderse bunda da başarılı olacaklar.

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Dayı biz de askerlik yaptık biz de çalışdık biz de köööppppek gibi yardırdık bana dio ki s..git 65 yaşında emekli ol sana dio ki al baba hazır para. 43 yaşında.

Adalet mi lan bu bize diolar ki siz de isteyin :D biz istesek bize kim ödicek. Size niye biz ödüyoz. Çocuk yok çocuk çalışacak adam yok. Zoruna gitmesin dua et suriyeliler türkçe öğrensin maaşlı işe girsin çalışsın sana SGK ödesin tek yolu bu. Allah uzun ömür versin afiyet bal şeker olsun bize vursa biz de çakardık ama hakkımız vs demeyin ne hakkı ya. Yok ben öyle bekliodum da soradan değişti de psikologim bozuldu.

Bırakın ya, deyin ki burası Türkiye tam ayağımıza oturdu yapıştırdık bitsin gitsin.
    TÜİK Başkanı Çetinkaya: Enflasyonun yüzde 75 olmasıyla yüzde 45 olması arasında fark yok ...

böyle denilen bir ülkede yaşıyorsun...daha ötesi var mı?

43 ile 65 yaş arasında fark yok algı yapma derler...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    TÜİK Başkanı Çetinkaya: Enflasyonun yüzde 75 olmasıyla yüzde 45 olması arasında fark yok ...

Ben artık yaşamıyom abi haymanaya geçdik. Delikanlıları suriyeliler fonlasın eccuk, bizden fonlama yok.

7. Bu başlığı şu anda 77 kişi okumaktadır. (8 üye ve 69 ziyaretçi)

akcay, Ayasofya 2005, el turco, mustaf2231, nosfecagri, pit, suheyl, TIFIL

ülkede herşeyden soguttukları gibi burdanda soguttular insanı...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku

ha evin fiyatı şuan 15 milyon ha 6 milyon ne var yani diyor abartacak..

çokta bi fark yok

Sayfa 152/981 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252652 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •