Sayfa 546/1005 İlkİlk ... 46446496536544545546547548556596646 ... SonSon
Arama sonucu : 8036 madde; 4,361 - 4,368 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. Düşünün kısa süre öncesinde dünyanın otomotiv devlerinden birisi olarak bilinen Volvo yu bünyesine katmayı başaran Çinli BYD Avrupa otomotiv pazarına kısa yoldan ulaşabilmek için Türkiyemde yatırım hazırlığı için Manisa OSB yi seçti

Yatırımın detaylarından biraz söz edersek Çin devi BYD nin üretim için kullanacağı alanın 2 milyon metre karelik dev bir alan olacak. Kısa sürede seri üretime geçmeyi planlayan otomotiv devine destek olarak Otomotiv yan sanayi şirketleri de 2 milyon metre karelik alana yatırımlarını oluşturacaklar.

İşin neresinden bakılırsa bakılsın Manisa Dünyanın en yatırım yapılabilir OSB nin yanı sıra parmakla gösterilen ve yatırım üssü olma özelliğinin de ötesinde uluslararası düzeyde yıldızlar eklemeye devam edecek.

https://www.manisahaberleri.com/bu-k...-yil-once-atti

2. Ben algılarım bozulmasın diye kademeleri de takasları da takip etmiyorum...o yüzden de yazılan 3.5 milyon satış lotunu görmedim... görmediğim için de ta tavana kadar agresif şekilde alislarima devam ettim...zaten beni maharaj dostum fark etmiş...
    Bilançolara dün baktigimda geçen yıl ilk çeyrekte de yine zarar yazdigini ama sonraki ceyreklerde kar yazmaya başladığını hatırlıyorum ..eğer öyle ise bu yil sonraki ceyreklerde yine kar yazmaya başlar..limanları bir yıl içinde uzatirsa cok şık olur...byd ye yetişmesi lazım ..

3. 12 ay içinde önce vinçler gelir, sonrasında 700 dönümlük saha hazırlanır ve iskele uzatım işi biter. Hepsi 12 ay içinde yapılır bence. Çünkü Çinliler 18 ay içinde üretime geçeceğiz dediyse bilin ki 12 ay sonra üretime geçecekler. O fabrikayı 6 ayda diker çinlileler

Bu üretim yeri için Çinlilerin Avrupa açılan kapısı diyorlar. O kapıdan çıkan her araba Avrupa ya gitmek için bir limana ihtiyaç duyacaktır. En yakın ve bu işe en elverişli liman olarak en uygun adres Ege Liman olacaktır

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Ben algılarım bozulmasın diye kademeleri de takasları da takip etmiyorum...o yüzden de yazılan 3.5 milyon satış lotunu görmedim... görmediğim için de ta tavana kadar agresif şekilde alislarima devam ettim...zaten beni maharaj dostum fark etmiş...
    Bilançolara dün baktigimda geçen yıl ilk çeyrekte de yine zarar yazdigini ama sonraki ceyreklerde kar yazmaya başladığını hatırlıyorum ..eğer öyle ise bu yil sonraki ceyreklerde yine kar yazmaya başlar..limanları bir yıl içinde uzatirsa cok şık olur...byd ye yetişmesi lazım ..
    Normalde geçen yıl ilk çeyrekte kar açıklamıştı, enflasyon muhasebesi ile zarara dönüştü. Üçüncü veya son çeyrek kar gelme olasılığı daha yüksek bence.Limanın 1 yıl içinde tamamlanması biraz zor bana göre, keşke bir an önce tamamlansa ama, genel kurulda vinçlerin bile Çin den 18 ayda gelmesi beklendiği söylenmişti.

5. https://resmim.net/i/image.WHYVEH

Şu grafiği gören teknikçilerin tabiri caizse ağzının suyu akması lazım.
    Haftalık grafik, tobo yapıp bir önceki zirveye gideriz gibime geliyor..
    Salladım ya tutarsa

6. Ben denizciyim liman işi karlı fakat bir kerede 10 bin araç tasyon gemiler var. 100k araç taşısa 10 kez limana bağlar. Hadi yarısını byd doldursa 20 kez bunlar saatlik çalışır.Beklenen etki olmayabilir. Alıp beklene bilirYtd.

7. BYD'nin yatırım kararı kelebek etkisi yapacak! Çinli otomobil devleri DFSK, Skywell, Chery, MG ve SWM atakta: Avrupa'ya açılan kapı Türkiye

Türkiye'yi "Avrupa'ya açılan kapı" olarak gören Çinli otomobil markaları yatırım atağına kalktı. BYD'nin Türkiye'ye yönelik yaklaşık 1 milyar dolarlık yatırım kararının, bir "kelebek etkisi" yaparak Türkiye'de yatırım yapmayı planlayan DFSK, Skywell, Chery, MG ve SWM gibi diğer Çin markalarına da olumlu yansıyacağı öngörülüyor. Skywell'in istekli olduğu, DFSK'nın niyet beyan ettiği, SWM'nin Türkiye'de üretim yapmak için başvuruları tamamladığı, Chery'nin ise hazırlıklarını sürdürdüğü öğrenildi. Bilindiği üzere geçen ay Çinli otomobillere yüzde 40 ek ithalat vergisi getirilmiş, ancak yatırım teşvik belgesi alan şirketler bu vergiden muaf tutulmuştu. Öte yandan BYD fabrikasının kurulması planlanan alan havadan görüntülendi.

https://www.takvim.com.tr/ekonomi/20...n-kapi-turkiye

Bakarsınız BYD Gencer lere liman ortaklığı bile teklif edebilir.
    Hatta satın almak.
    O zaman 1000 e gitmesi hayal olmaz.
    Ytd

23106RN0DA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 546/1005 İlkİlk ... 46446496536544545546547548556596646 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz