Sayfa 551/907 İlkİlk ... 51451501541549550551552553561601651 ... SonSon
Arama sonucu : 7252 madde; 4,401 - 4,408 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by krokodil Yazıyı Oku
    RECEP GENCERadamı öper..beni kaç kere merkeze götürüp hem kendi öpmüş idi..hemde herkese öptürmüştü...sıra sizde..sıradaki..) bu adam ölmeden bağfaşdaki borçluluk meselesi hallolmadan öpülürsünüz...ahahahhahahahahahahh
    Vayy Cengiz abim, bu patronlar neştersiz bademcik ameliyatı yapıyor her daim
    Bu sebebten dolayı 10 liralık hisseleri 1 lira her daim amma bu sefer çok mal kaybedecekler

Yarın şaşırıpta 45 lere onaya getirmeye kalkarsa seyret sen burda gümbürtüyü
    İşin kötüsü bu sefer tahtaya gelenlerin ve geleceklerin hepsi uv yatırımcı
    Recepi toprağa gömmeden gitmez bu adamlar bu tahtadan öyle adamlar

2. Buraya kadar düşmüşken yarın %3 daha düşüp gapı alacaktır diye düşünüyorum. Benim ek yapma yerim bu rakam (46) olacaktır

3. Yarın şeker yatırım öncülüğünde o gap kapanacaktır. İşte tam da orda olacağım

4.  Alıntı Originally Posted by alamut1 Yazıyı Oku
    Yarın şeker yatırım öncülüğünde o gap kapanacaktır. İşte tam da orda olacağım
    Şanın var alamut1 kardeşim. Herkes mermiyi hazırlasın oralara. Gerçi ben dom dom kurşunu hazırladım.

5. Çandarlı limanının neden BYD için liman olamayacağının teyiti olmuş

https://www.gunboyugazetesi.com.tr/m...di-279913h.htm

O limana zaten bilim adamları tarafından olamaz raporu verilmiş
    Sonrasında burası olsa olsa deniz üssü res limanı olur denmiş

https://www.dunya.com/is-dunyasi/can...-haberi-715831

http://www.aliagaekspres.com.tr/gunc...merkezi-olacak

6.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Vayy Cengiz abim, bu patronlar neştersiz bademcik ameliyatı yapıyor her daim
    Bu sebebten dolayı 10 liralık hisseleri 1 lira her daim amma bu sefer çok mal kaybedecekler

Yarın şaşırıpta 45 lere onaya getirmeye kalkarsa seyret sen burda gümbürtüyü
    İşin kötüsü bu sefer tahtaya gelenlerin ve geleceklerin hepsi uv yatırımcı
    Recepi toprağa gömmeden gitmez bu adamlar bu tahtadan öyle adamlar
    senin canın yerim yer😁
    Önce oku sonra aklini kullan aklini kullanarak aldığın hisse düşerse de ona buna saldirma kimse sana zorla hisse aldirmaz sığır aleyhisselam

7.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Şanın var alamut1 kardeşim. Herkes mermiyi hazırlasın oralara. Gerçi ben dom dom kurşunu hazırladım.
    Hahaha kralsın hocam

Alıntı Originally Posted by krokodil Yazıyı Oku
    RECEP GENCERadamı öper..beni kaç kere merkeze götürüp hem kendi öpmüş idi..hemde herkese öptürmüştü...sıra sizde..sıradaki..) bu adam ölmeden bağfaşdaki borçluluk meselesi hallolmadan öpülürsünüz...ahahahhahahahahahahh
    Üstad,
    s…..kmesin de, millet öpülmeye razı😀😀😀

Sayfa 551/907 İlkİlk ... 51451501541549550551552553561601651 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •