Sayfa 184/981 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284684 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 1,465 - 1,472 arası.

Konu: Viop LVIII

euren 15
    polho 14

eşşekleri yarıştıralım bakalım
    audentes Fortuna iuvat

2. Çok giden banka bim gibi hisseler long flat
    Endeks longlar %30 kar aldım ort. Oldukça dustu
    Thy tüp gibi batık fiyatlardaki hisseleri düşse de ellemicem
    Cuma akşam ya da ptesi sabahi short girecegim

3.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    bence zaten sokak hayvanlarıyla ilgili kanun tasarısı ortalığı karıştırıp gündemi değiştirmek için yapıldı. Mevcut yasa 20 yıldır uygulansaydı böyle bir sorunumuz olmazdı. muhalefeti ve gündemi bu konuyla meşgul ediyorlar ve uzun zamandır bot hesaplar, paralı troller ve yandaş basında ülkenin bir numaralı sorunu sokak hayvanlarıymış gibi bir hava yaratıyorlar. ülkenin bir numaraları sorun kötü yönetiliyor olmamızın getirdiği ekonomi, mülteci, adalet, eğitim gibi çözülmesi çok zor sorunlar.
    İşte işin kötü tarafı muhalefetin bunların çözumune yonelik bir kaygısı olmaması.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Çok giden banka bim gibi hisseler long flat
    Endeks longlar %30 kar aldım ort. Oldukça dustu
    Thy tüp gibi batık fiyatlardaki hisseleri düşse de ellemicem
    Cuma akşam ya da ptesi sabahi short girecegim
    Kardeş tebrik ederim..cidden iyi iş çıkardın.

son aylarda gördüğüm en klas viob hareketlerini yaptın..

Burayı ihmal etme.

5.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    bence zaten sokak hayvanlarıyla ilgili kanun tasarısı ortalığı karıştırıp gündemi değiştirmek için yapıldı. Mevcut yasa 20 yıldır uygulansaydı böyle bir sorunumuz olmazdı. muhalefeti ve gündemi bu konuyla meşgul ediyorlar ve uzun zamandır bot hesaplar, paralı troller ve yandaş basında ülkenin bir numaralı sorunu sokak hayvanlarıymış gibi bir hava yaratıyorlar. ülkenin bir numaraları sorun kötü yönetiliyor olmamızın getirdiği ekonomi, mülteci, adalet, eğitim gibi çözülmesi çok zor sorunlar.
    aynen öyle BAŞARDIK la herşey bittiğini baz etkisi ile enflasyon aşağı gelmesini ballandıra ballandıra anlatan bir kafa mevcut.Halkın alım gücü her geçen gün eriyor onu anlatsınlar
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

6.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    İşte işin kötü tarafı muhalefetin bunların çözumune yonelik bir kaygısı olmaması.
    https://x.com/alimahir/status/1813686540352000293

"Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anayasa Mahkemesi üyeliğine Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı'yı atıyor! Söyleyecek söz bulamıyorum; Emir verdiği şahsı Anayasa Mahkemesi üyeliğine atıyacak kadar gözü dönmüş!"
    muhalefetten ses gelmiş bu konuda
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

BİST100 yeni zirvesi 11252

Sayfa 184/981 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284684 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •