Sayfa 199/981 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299699 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 1,585 - 1,592 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    nottaan gri listeden daha da önemli brşey var o da mahçelinin elindeki "sözde" bahsedilen akp dosyası.

çarşı fena karışır... kapışma olursa. yargı ve polis teşkilatı + özel kuvvetler koyu mhp.

Bende erken seçim isteyen taraftayım artık kokuşmuşluk aldı başını gidiyor bugun telefonunda bylook çıkmış biri zorla federasyon başkanı seçilmesi sağlanıyor.Bu yüzden gelen kim olursa ortaya çıkacak dosyalardan sonra kim yanlışsa yargılanıp yedi ceddinden hesap sorulsun oturanda aynı şeyleri yapmaya tenezzül etmesin yazık bu millete
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Gümüş ons şoırtları kapadık endekse dönelim......12.819 Şortları açtık .........

3. emlak bana geçen okşa ensesini gönder diyorsun bu finoyu al bak okşadım ensesini susmuyor
    FORMASYON AVCISI 53

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bende erken seçim isteyen taraftayım artık kokuşmuşluk aldı başını gidiyor bugun telefonunda bylook çıkmış biri zorla federasyon başkanı seçilmesi sağlanıyor.Bu yüzden gelen kim olursa ortaya çıkacak dosyalardan sonra kim yanlışsa yargılanıp yedi ceddinden hesap sorulsun oturanda aynı şeyleri yapmaya tenezzül etmesin yazık bu millete
    özel k.kom. bahçelinin elini öpmesi..

akpye bir msj.

önceki 17-25 vakasına benzemez bukez.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    emlak bana geçen okşa ensesini gönder diyorsun bu finoyu al bak okşadım ensesini susmuyor
    tatmin olma sorunları var heral

6.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    özel k.kom. bahçelinin elini öpmesi..

akpye bir msj.

öpen özel harekat başkanı değilmiydi o ekipte senelerdir ülkücü polisler vardır.
    FORMASYON AVCISI 53

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    dansöz kendini hemen biliyor....
    https://x.com/arsivunutmaz/status/17...009006469?s=12

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

bimas 626.87...............Şort açtık ....bakalım nereye kadar......

Sayfa 199/981 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299699 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •