Sayfa 50/112 İlkİlk ... 40484950515260100 ... SonSon
Arama sonucu : 892 madde; 393 - 400 arası.

Konu: TAVHL - Tav Hava Limanları

1. Giden hisseden inmek olmaz devam gidelim gittiği yere kadar cuf cuf cuf😀

Alıntı Originally Posted by ACEMİ BORSACI Yazıyı Oku
    Eyvallah hocam cevaplar için mazini depreştirdik senin hakkını helal et ,yatırımını yapıp sabredip meyvesini yemek güzel duygu abi sen bunu hak etmişsin keyfini çıkart.😀
    Estafurullah acemi Hc helallik bir durum yok. Asıl benim bir hatam olduysa şimdiye kadar siz helal edin.
    5 gün kaldı bilanço açıklanmasına bakalım tahtacı bu hellalleşmelere ne diyecek öncesinde ve sonrasında. Hakkımızda hayırlısı olsun yine. Ytd

Tavşan seke seke gider, Cuf cuf cuf 😂 bu da iyiymiş. Ama bu sefer klip atmıyorum, şımartmayalim, öyle hergun klip falan. Ytd

4.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Tavşan seke seke gider, Cuf cuf cuf 😂 bu da iyiymiş. Ama bu sefer klip atmıyorum, şımartmayalim, öyle hergun klip falan. Ytd
    Helal olsun abi bilanço öncesi şöyle bir 300 yolculuğu yapsa süper olur.

Alıntı Originally Posted by ACEMİ BORSACI Yazıyı Oku
    Helal olsun abi bilanço öncesi şöyle bir 300 yolculuğu yapsa süper olur.
    Lakin Hacimde azalma var. Ama bu hacimle bile istediği her hareketi yaptırıyorlar. Dinlenir mı yoksa dillenir mı kestirmek zor tabi.. ytd

Kim bilir bu gidişin dönüşü olacak mı?
    https://youtu.be/dsrFMk4vl8Q
    Kibariye de merak ediyor çoğunluk gibi.. 😊 ytd

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Lakin Hacimde azalma var. Ama bu hacimle bile istediği her hareketi yaptırıyorlar. Dinlenir mı yoksa dillenir mı kestirmek zor tabi.. ytd
    Kaldı 2 seans daha bilançoya p.tesi akşam gelirse tabi, sabah gondermezseler.
    bugün A pimi ile dinlenme hareketi oldu. Yarın A mı B mi 😂 istediği pimi çek! Bana göre hava hoj.
    Ytd

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Kaldı 2 seans daha bilançoya p.tesi akşam gelirse tabi, sabah gondermezseler.
    bugün A pimi ile dinlenme hareketi oldu. Yarın A mı B mi 😂 istediği pimi çek! Bana göre hava hoj.
    Ytd
    Pim çek, bomba at! Çalışması yaptı bugün 😂
    Bir oraya bir buraya gitti geldi. Olsun be gülüm, ben sendeki acıyı geçmişte şarap gibi içmişim.. ytd

Sayfa 50/112 İlkİlk ... 40484950515260100 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •