-
Giden hisseden inmek olmaz devam gidelim gittiği yere kadar cuf cuf cuf😀
-

Originally Posted by
ACEMİ BORSACI
Eyvallah hocam cevaplar için mazini depreştirdik senin hakkını helal et ,yatırımını yapıp sabredip meyvesini yemek güzel duygu abi sen bunu hak etmişsin keyfini çıkart.😀
Estafurullah acemi Hc helallik bir durum yok. Asıl benim bir hatam olduysa şimdiye kadar siz helal edin.
5 gün kaldı bilanço açıklanmasına bakalım tahtacı bu hellalleşmelere ne diyecek öncesinde ve sonrasında. Hakkımızda hayırlısı olsun yine. Ytd
-
Tavşan seke seke gider, Cuf cuf cuf 😂 bu da iyiymiş. Ama bu sefer klip atmıyorum, şımartmayalim, öyle hergun klip falan. Ytd
-

Originally Posted by
spenc
Tavşan seke seke gider, Cuf cuf cuf 😂 bu da iyiymiş. Ama bu sefer klip atmıyorum, şımartmayalim, öyle hergun klip falan. Ytd
Helal olsun abi bilanço öncesi şöyle bir 300 yolculuğu yapsa süper olur.
-

Originally Posted by
ACEMİ BORSACI
Helal olsun abi bilanço öncesi şöyle bir 300 yolculuğu yapsa süper olur.
Lakin Hacimde azalma var. Ama bu hacimle bile istediği her hareketi yaptırıyorlar. Dinlenir mı yoksa dillenir mı kestirmek zor tabi.. ytd
-
Kim bilir bu gidişin dönüşü olacak mı?
https://youtu.be/dsrFMk4vl8Q
Kibariye de merak ediyor çoğunluk gibi.. 😊 ytd
-

Originally Posted by
spenc
Lakin Hacimde azalma var. Ama bu hacimle bile istediği her hareketi yaptırıyorlar. Dinlenir mı yoksa dillenir mı kestirmek zor tabi.. ytd
Kaldı 2 seans daha bilançoya p.tesi akşam gelirse tabi, sabah gondermezseler.
bugün A pimi ile dinlenme hareketi oldu. Yarın A mı B mi 😂 istediği pimi çek! Bana göre hava hoj.
Ytd
-

Originally Posted by
spenc
Kaldı 2 seans daha bilançoya p.tesi akşam gelirse tabi, sabah gondermezseler.
bugün A pimi ile dinlenme hareketi oldu. Yarın A mı B mi 😂 istediği pimi çek! Bana göre hava hoj.
Ytd
Pim çek, bomba at! Çalışması yaptı bugün 😂
Bir oraya bir buraya gitti geldi. Olsun be gülüm, ben sendeki acıyı geçmişte şarap gibi içmişim.. ytd
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri