Topikte tık yok. Altın işareti aldı gidiyor.
Topikte tık yok. Altın işareti aldı gidiyor.
gitsin canım altıncı yıları yatırımcısıdır yıllarcada yerinden kıpırdamaz
bir halt olacağı yok.
kastırşef bigmaster hedef verin. 3000 garanti mi.
Kamala gelsin de görün.2100'ler garanti.
![]()
Altına ve Gümüşe artık değer biçemiyorum.
Amerikan ekonomisi 2025 içinde çatırdar. Trump suikasti başarılı olsaydı zaten şu anda iç savaş çıkmıştı.
Portföyünde artık 1$ bile yok. Tamamını Altın ve Gümüşe çevirdim. Amerikanın çöküşünü çekirdek yiyerek izliyorum. Biraz zaman alacak. Ama her gün daha da kötüye gidecek.
Fiziki Altın ve Gümüş alabilmek için son şansımız bu yaz. Yaz bitti mi artık ne Altın ne Gümüş bir daha alacak fırsatımız olmaz. Çünkü dolar çökerken yerine konulacak bir şey yok henüz, bütün yatırımcılar fiziki Altın ve Gümüşe saldıracak.
Gümüş için yıl sonu hedefimiz 35$ 2024 te.
Gümüş için 2025 yılı hedefim artık 100$. Sonra da zaten artık Gümüşe kimse fiyat biçemez.
Çünkü sistem çöküyor. Doların bir değeri kalmayacak 2026 dan sonra. Tuvalet kağıdına dönecek. Son kertedeyiz sistem çökmeden önce.
Covid
Ukrayna Savaşı
Filistin Savaşı
... ABD başkanı suikasti.
..... sırada ne var?
Amerikanın bütçesi 6 Trilyon $. Bunun 1.2 Trilyon$ borcunun faizinin ödemesine gidiyor. Bu rakam Sosyal Güvenlik ve Savunma Harcamalarını geçmiş durumda.
Bariz iç savaş çıkacak Amerikada. Kaçınılmaz son. Dolarla işim olmaz bundan sonra. Dolara yatırım yapana da artık bir şey diyemiyorum aşağıdaki tabloya rağmen.
Astala Vista. Bye Bye. Goodbye.
U.S. Debt Interest Payments Reach $1 Trillion
https://www.visualcapitalist.com/u-s...ch-1-trillion/
Avrupa Birliği de çatır çatır çöküyor.
Fransa 2024 olimpiyat oyunları açılışı mide bulandırıcı kusmuk. Batı çöküyor. (Çökertiliyor. Küreselciler tarafından.)
Tek çare fiziki Altın ve Gümüş alıp çekirdek çitleyerek hem Amerikanın hem Avrupa Birliğinin çöküşünü dışarıdan seyretmek.
Altın 2000$ nasıl kırıp geçtiyse benzer şekilde 3000$ 4000$ 10000$ ları da kademe kademe acımadan geçecek.
Amerika ve Euro çökerken hangi para biriminin veya sistemin bunların yerine geçeceğini biliyor muyuz? Hayır.
Tek çare fiziki Altın ve Gümüş dijital sistem dışında tutmak. Yıkım bitince de oyuna nasıl nereden gireceğimize 2030 dan sonra bakarız.
Küresel finans sistemi çöküyor.
Buyurun işte Fransa 2024 olimpiyat oyunları açılış seremonisi.
Son düzenleme : kastirsef; 27-07-2024 saat: 23:33.
Elon Musk da Amerika iflas etti mesajı gönderdi. Hadi benimle dalga geçin. Atıyor tutuyor sallıyor diyin. Sorun değil. Canınız sağolsun.
Koskoca Elon Musk da aynısını yazdı az önce.
https://x.com/elonmusk/status/1816814086149005495
Benim kendi tahminlerine göre bu yaz fiziki Altın ve Gümüş alabilmek için belki de "son fırsat" olacak.
Yer İmleri