Sayfa 211/981 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311711 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 1,681 - 1,688 arası.

Konu: Viop LVIII

Alıntı Originally Posted by mavsar Yazıyı Oku
    Crowdstrike adlı alanında dünyanın en iyisi güvenlik yazılımında yaşanan bir güncelleme sıkıntısı nedeniyle ürünü kullanan tüm şirketler etkilendi (Dünyada Microsoft, Google, Amazon gibi büyüklerin yanında Türkiye'de bir çok banka ve sanayi kuruluşu da etkilendi) Sabahtan bu yana ben ve bir çok meslektaşım bu konunun çözümü için uğraştık. Şu an için problem genel anlamda giderildi. Güvenlik seviyesi çok aşırı hassas olan firmalarda ise devam ettiğini duyuyoruz
    üstad konuda uzmansın ama kendi yorumun nedir ? sadece güncelleme ile olabilecek birşey mi bu ?

yoksa anlatılan o mu ?

dünyanın geleceği Crowdstrike diye bi şirkete mi bağlı yani ?

bu endeksin işi zor gibi..

2-3 liralık hisseler artı..

tüm dünya kıpkırmızı biz illa yeşil yakmaya çalışıyoruz eregli altını bokumuzda buldu herhalde
    bir halt olacağı yok.

4. Altın bulmuş diye eregliye atladık sabah sabah. Insallah elimize vermemislerdir.

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Altın bulmuş diye eregliye atladık sabah sabah. Insallah elimize vermemislerdir.
    ereglinin spekleride sabah atlayanlara ahan maden bulduk demez inşallah
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ereglinin spekleride sabah atlayanlara ahan maden bulduk demez inşallah

7. Hocam büyük paranoya var. Dünya kadar sistemler var ve sistemlerin güvenliğini almak zorundayız. Saldırılar, güvenlik açıklarını eski metotlarla çözmek çok mümkün değil. Zero attack denen saldırıları da yönetebileceğiniz güvenlik çözümlerine yöneliyorsunuz. Ama işte görüyorsunuz bir yanlış tüm dünyada ciddi bir iş kaybına sebep olabiliyor. Kullanıcı (client) sayısı yüksek işletmelerdeki meslektaşlarımın Allah yardımcısı olsun. Sunucu problemleri giderilmiş olsa da, yapılacak çözüm yöntemleri net olsa da tek tek uğraşmak ayrı dert. Kimse böyle bir insan kaynağı ile çalışmıyor.

Bu konu ile ilgili konuşulacak çok şey var da topic içeriğine uymadığı için kısa keseyim

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    üstad konuda uzmansın ama kendi yorumun nedir ? sadece güncelleme ile olabilecek birşey mi bu ?

yoksa anlatılan o mu ?

dünyanın geleceği Crowdstrike diye bi şirkete mi bağlı yani ?
    Sıradan bir insan

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    marmarayı bilmiyorum ama cidden felaket sıcak..

üstüne son iki üç gündür nemde var. dışarı çıkarken şapkanın altına buz torbası koyasım geliyor.

zaten pek çıkmıyorum anca geceleri

biri düğmeye basmış olabülü yakacaklar milleti heral..

dünya sıcaklığının 1 derece artması demek insan ömrünün 1 ay kısalması demek. ( bölgeye göre )

40-42 ne demek abey..hissedilen 500 derece gibi.

saymıyorum kahvaltıyı bile birayla yapan adamım
    Marmarada yanıyor Emlak
    Ofisten çıkamıyorum.. sürekli klimaya maruz kalmakta sakıncalı aslında ufak pencere açık soğutuyorum ortamı dengeleme temiz hava adına öyle idare ediyoruz
    Fakat bu küresel ısınma hikayesi gerçekse devamı halinde senin hidrojen bombası kadar zarar verecek dünyaya

Sayfa 211/981 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311711 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •