Gübre fabrikalarýna fena döþüyorlar dayucuðum, bistteki ralli onla baþlamýþtý 2 sene önce
Hamdým Piþtim Yandým
Herifte ayný benim gibi, endekis vobdan kazandýklarýný petkoya yatýrýyo hergele![]()
Hamdým Piþtim Yandým
Leeds United, efsane takým.. leeds'in özelliði taraftarýndadýr, bizdeki göztepeliliðe benzer, leeds taraftarý olmaktan ayrý bi gurur duyarlar.. neyse 5-6 sene evvel bi british herifle görüþüyoruz yaþý benden biraz daha büyük- torun center kot altýna bahçe ofisleri yapmýþ bi de trgyo, alanýn her santimetrekaresini deðerlendirmiþ, iþini çok biliyo torun- þudur budur konuþtuk, sordum hangi takýmý tutuyon diye, dedi -leeds.. deyince ben maçý hatýrlattým -do you remember? dedim çok bozuldu anýnda indi suratý, o deminden beri üstten konuþan küstah ingiliz gitti, suspus oldu, konuyu deðiþtirmek istedi, ben devam ettim -o ilk golü hatýrlýyormusun, iþte tam þu anda hakan þükürün kafayý vurduðu noktadayýz !!
alisamiyen stadý sonra satýldý ve yerine torun center inþa edildi, kot altýnda kalan bahçe ofislerin içnde yürüyorduk
30-endeks mayýs tepesine geldi dayandý, bütün haftayý ath hemen altýnda geçirdi, hiç salmadý aþþaya
benim anladýðým pala burayý gaple geçmek istiyor, 2 barem oyunu..
yada belki de moodys 1 baremle yetinecek, pzt eksi açýlacak, çift tepe yapmýþ olacak
artý gap senaryosu daha yüksek ganyan veriyor, eksi gap ihtimali daha düþük.. pazartesi açýlýþ için diyorum
Yer Ýmleri