Sayfa 117/146 İlkİlk ... 1767107115116117118119127 ... SonSon
Arama sonucu : 1168 madde; 929 - 936 arası.

Konu: KRSTL - Kristal Kola

1.  Alıntı Originally Posted by carlislecullen Yazıyı Oku
    yeni bir ihale daha alındı 2500 ml lik değeri ise 40.400.000 tl...

toplam ihale 278.710.000 TL... ( MUHTEMELEN %20 ARTIRMA OPSİYONUDA VARDIR)

( kaynak : ekap ihale arama )
     Alıntı Originally Posted by carlislecullen Yazıyı Oku
    aldığı ihalelerin yqnında kendi markası ile ve fason olarak Şok ve Bim'e de üretim yapıyor.

Yaz dönemindeki rekor sıcaklar, turizm sektöründeki canlılık gibi etkenler ile satışlarının artacağını düşünüyorum.

muhaseebe sisteminin değişmesi ile çoğu şirket zarar yazdı ama şirket az da olsa ilk çeyrekte kar yazmayı başardı. ilk çeyrek en durgun zaman içeçek sektörü için buna rağmen güzel bir bilançosu vardı. 2.çeyrek ile birlikte hareketleneceğini düşünüyorum
    bu yıl sıcaklık rekorları kırılıyor meşrubat , su ve maden suyu sektörlerinde büyük bir yoğunluk var halihazırda...

bilançoyada yansıyacaktır bvu durum
    Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatırımcı tavsiyesi kapsamında değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by carlislecullen Yazıyı Oku
    biraz Çaykur ihalelerini inceledim....

Kristal Kolanın geçen yılın sonundan şimdiye kadar aldığı ihaleleri buldu

500 ml 37.400.000
    250 ml 78.000.000
    2500 ml 27.570.000
    500 ml 36.750.000
    330 ml 18.990.000
    500 ml 39.600.000

isteyenlere İhale numaralarınıda verebilirim dmden...

yani ilk 4 aylık sürede sadece Çaykur'dan alınan ihalelerin toplamı 238.310.000 tl....
     Alıntı Originally Posted by carlislecullen Yazıyı Oku
    yeni bir ihale daha alındı 2500 ml lik değeri ise 40.400.000 tl...

toplam ihale 278.710.000 TL... ( MUHTEMELEN %20 ARTIRMA OPSİYONUDA VARDIR)

( kaynak : ekap ihale arama )
    Çaykur'dan yeni bir ihale daha alındı....

32.600.000 tl bedelli...

bu yıl sadece Çaykur'dan alınan soğuk çay ihale bedeli 314.910.000 tl...

Şok Marketleri'nde de bol miktarda Kristal üretimi soğuk çaya rastlıyorum hatta çoğu yerde hemen bitiyor reyonlar boş kalıyor... demekki müthiş bir talep var...

kendi markasıyla üretimi ve ihracatıda bulunan şirketin maden suyu ve su üretimi de var.

sıcak rekorlarının kırıldığı bu günlerde su, meşruba ttüketimininde rekorlar kıracağını düşünüyorum

3. aralık ocak aylarında pınar su ile kristal kolanın fiyatları 17 tl civarında idi....

şimdi pınar su 25 lira civarında kristal kola ise sadece 7 lira...

şirket ise cayır cayır üretim yapıyor hem kendine hem Çaykura , Bime , şok marketlerine...

yani biyük potansiyel içeriyor artış için

4. Kristal Kola'nın meyveli içecek üretimi projesi ile ilgili ÇED süreci başladı

Kristal Kola tarafından yapılması planlanan meyveli içecek üretimi projesi ile ilgili ÇED süreci başladı.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"KIRIKKALE ili MERKEZ, ilçesi Fatih Mah. Alpaslan Türkeş Bulvarı No:454, 3708 Ada, 31 Parsel mevkiindeki KRİSTAL KOLA VE MEŞRUBAT SAN. TİC. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Meyveli İçecek (Gazlı-Gazsız) Üretimi projesi ile ilgili olarak KIRIKKALE Valiliğimize sunulan P.T.D. Dosyası Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği'nin 16. maddesi doğrultusunda incelenmiş ve projeye ilişkin ÇED Süreci başlamıştır. "

atıl durumda bekleyen Kırıkklae Fabrikasında yeniden üretime başlayacak Kristal Kola... Güzel bir haber....

5. Didilerin , Şok marketin bazen de Bimin tedarikçisi olan kendi markalı ürünleri ile satış ve ihracat yapan şirketin ürettiği ürünleri kontrol ediyorum gece gündüz üretim yapılıyor

zaten yetiştiremediği için sanırım kırıkkkaledekki fabrikayıda yeniden devreye sokacaklar onun için çalışma kapta yayınlandı

bunun dışında Ges santrali projeside firmaya değer katacaktır

6. Birinci sıkıntı halka açıklık oranı yüzde 90.

İkinci sıkıntı aldığı siparişler çok fazla değil.

Mesela Cococola bu seneki karına bakın. Korkunç rakamlar.

Üçüncü sıkıntı hisse başsız kaldı. İhlas grubu Atmaca holdinge sattı. Atmaca holding bir kaç sene sonra ihlas grubuna geri sattı. Daha sonra ihlas grubu kristali tekrar sattı.

Alanların hedefi nedir, planı nedir, şirketi nasıl çekip cevirecekler bilmiyoruz.

Geçen sene 18 TL yi bu sene 14 TL yi gören hisse şimdi 6 TL inanılır gibi değil.

7.  Alıntı Originally Posted by Psihalive Yazıyı Oku
    Birinci sıkıntı halka açıklık oranı yüzde 90.

İkinci sıkıntı aldığı siparişler çok fazla değil.

Mesela Cococola bu seneki karına bakın. Korkunç rakamlar.

Üçüncü sıkıntı hisse başsız kaldı. İhlas grubu Atmaca holdinge sattı. Atmaca holding bir kaç sene sonra ihlas grubuna geri sattı. Daha sonra ihlas grubu kristali tekrar sattı.

Alanların hedefi nedir, planı nedir, şirketi nasıl çekip cevirecekler bilmiyoruz.

Geçen sene 18 TL yi bu sene 14 TL yi gören hisse şimdi 6 TL inanılır gibi değil.
    Siparişleri gayet güzel bence...

sadece Çaykur olarak düşünmeyin. Şok, Bim gibi marketlere pl üretim olarak bolca ürün satıyor...

kendi markası ile de satışı var

azda olsa ihracatı var...

8. 18 liralardan 5,5 liralara indi...

müthiş potansiyel barındırıyor. 6 aylık bilançosuda iyi gelecek gibi görünüyor

Sayfa 117/146 İlkİlk ... 1767107115116117118119127 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •