Sayfa 568/905 İlkİlk ... 68468518558566567568569570578618668 ... SonSon
Arama sonucu : 7237 madde; 4,537 - 4,544 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    1.derece sit alanı demek çivi dahi çakamamak anlamına geliyor...öyle bir arazinin değeri metrekaresi 14 bin ise ,3. derece sit alanına çevrilip ardından her türlü yatırımın yapılabilmesi ,değerini çok çok artırır...arsa işlerini bilenler tarlanın , birden bire arsaya dönüşmesinin yaratacağı değeri çok iyi bilirler...öyle iki kat değil bence 3-5 kat değerleri artar....eğer 30 bin desek bile sadece 700 dönüm arsa 21 milyar tl yapar buda sadece arazinin egegübredeki fiyat karşılığı 210 tl yapar...

biz ne dersek diyelim asıl olan piyasadır...bakalım piyasa neye karar verecek ??
    Allah'ına kurban Kekom.
    Sen geldin, burası şenlendi.

23106RN0DA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Limanların kralına bir göz atın derim kuş bakışı.

https://www.erhangulenc.com/gencer-h...-mi-cikti/417/
    limanımızın görüntüsü o körfezdeki en ihtişamlı olanıdır....çift boynuzlu gibi görünüyor.... zamanında gerekli onayları vermemişlerdi...eğer zamanında projelerine onay vermiş olsalardı şu anda kapasitesi çok daha fazla olur ve çok daha gelişmiş olurdu...bürükratik engeller çok fazlaydı...

ama şimdi BYD yatırım yapacak diye tüm engelleri aceleylen kaldırdılar...yıllarca beklenen onaylar nedense takır takır çıkmaya başladı...teşvikler onaylandı...vinçler sipariş verildi..her şey hazır...sanki BYD ye yetiştirme çabaları var...

ister byd ile çalışsın isterse de çalışmasın 700 dönümlük arazinin sit alanından çıkarılması egegübrenin değerini bence katlamıştır...ama byd ile çalışması onu göz önünde tutacağı için onu daha değerli kılacaktır....ileride yabancı ortaklık da söz konusu olabilir...güzel beklentiler bunlar...

dediğim gibi sonucu piyasa belirleyecek..biz ne dersek diyelim en doğru kararı piyasa verecek..biz de bekliyor olacağız...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by aslanselim Yazıyı Oku
    Allah'ına kurban Kekom.
    Sen geldin, burası şenlendi.

23106RN0DA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    ben hikayesi olan hisseleri seviyorum...bunu biliyorsun dostum..geçmişte gesan ,atatp örnekleri var...%10-20 karlar için bu hisseye gelmedim...yıllar sonra seninle tekrardan egegübrede buluşmak keyif verici...bir kaç ay önce seninle telefondan görüşmüştük...beni o vakitler hisseye davet etmiştin ama ben henüz şartların olgunlaşmadığını söylemiştim...bu gün ise şartlar olgunlaşmıştır...gerisi de nasiptir diyorum...her şey piyasaya bağlı...en doğru kararı piyasa verecektir...alanlar olacak,satanlar da olacak ama sonuçta herkes nasibini yiyecek..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Devre kesicimiz hayırlı olsun.
    Bugün için kritik gün demiştik dün.

Güzel olan hacimsiz bir düşüş oldu
    Yani bana biraz feyk gibi geldi

5.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Devre kesicimiz hayırlı olsun.
    Bugün için kritik gün demiştik dün.

Güzel olan hacimsiz bir düşüş oldu
    Yani bana biraz feyk gibi geldi
    Idda ediyorum panik yapanların ve korku yaşayanların lotunu almak için güzel operasyonlar... Yolumuz uzun...

6. Ölümüne sevmedik mi seni Ege Liman.

7.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Ölümüne sevmedik mi seni Ege Liman.
    çanağa bir kulp takacaklar görünüyor....maharaj sen bunun olabileceğini söylemiştin....bu tür düzeltmeler sağlıklıdır...düzeltme bittiğinde tekrardan çıkışına devam etmesini bekliyorum...

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    çanağa bir kulp takacaklar görünüyor....maharaj sen bunun olabileceğini söylemiştin....bu tür düzeltmeler sağlıklıdır...düzeltme bittiğinde tekrardan çıkışına devam etmesini bekliyorum...
    Evet dostum söylemiştim, sıkıntı yok ama. Hala %700 potansiyel var bunda. Bunu bırakıp nereye gidelim.

Sayfa 568/905 İlkİlk ... 68468518558566567568569570578618668 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •