limanımızın görüntüsü o körfezdeki en ihtişamlı olanıdır....çift boynuzlu gibi görünüyor....zamanında gerekli onayları vermemişlerdi...eğer zamanında projelerine onay vermiş olsalardı şu anda kapasitesi çok daha fazla olur ve çok daha gelişmiş olurdu...bürükratik engeller çok fazlaydı...
ama şimdi BYD yatırım yapacak diye tüm engelleri aceleylen kaldırdılar...yıllarca beklenen onaylar nedense takır takır çıkmaya başladı...teşvikler onaylandı...vinçler sipariş verildi..her şey hazır...sanki BYD ye yetiştirme çabaları var...
ister byd ile çalışsın isterse de çalışmasın 700 dönümlük arazinin sit alanından çıkarılması egegübrenin değerini bence katlamıştır...ama byd ile çalışması onu göz önünde tutacağı için onu daha değerli kılacaktır....ileride yabancı ortaklık da söz konusu olabilir...güzel beklentiler bunlar...
dediğim gibi sonucu piyasa belirleyecek..biz ne dersek diyelim en doğru kararı piyasa verecek..biz de bekliyor olacağız...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
ben hikayesi olan hisseleri seviyorum...bunu biliyorsun dostum..geçmişte gesan ,atatp örnekleri var...%10-20 karlar için bu hisseye gelmedim...yıllar sonra seninle tekrardan egegübrede buluşmak keyif verici...bir kaç ay önce seninle telefondan görüşmüştük...beni o vakitler hisseye davet etmiştin ama ben henüz şartların olgunlaşmadığını söylemiştim...bu gün ise şartlar olgunlaşmıştır...gerisi de nasiptir diyorum...her şey piyasaya bağlı...en doğru kararı piyasa verecektir...alanlar olacak,satanlar da olacak ama sonuçta herkes nasibini yiyecek..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Devre kesicimiz hayırlı olsun.
Bugün için kritik gün demiştik dün.
Güzel olan hacimsiz bir düşüş oldu
Yani bana biraz feyk gibi geldi
Ölümüne sevmedik mi seni Ege Liman.![]()
Yer İmleri