Sayfa 572/905 İlkİlk ... 72472522562570571572573574582622672 ... SonSon
Arama sonucu : 7240 madde; 4,569 - 4,576 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by dadaş3525 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar neyin tartışmasını yapıyorsunuz şaka mı bakın keko ve maharaj çok değerli heyecan yaratan süper etkili tespitleri ve işin güzel tarafı hisse dipte iken sizlere bu güzel yorumlarını sunuyorlar tabi ki alırlar satarlar bakın hisse 2008 yılındaki dolar bazlı sevklerle yakın iken sağolsunlar yanl inanılmaz iskonto var iken hisseyi keşfedip tahliller süper bu çok iyi niyetli ki hissenin bir piyasa değeri ne bakın milyarlarca dolar şişmiş veya gerçek değeri nln 5 katı iken yazmıyorlar adamlar bu hisse gizli kalmış keşfedilmemiş emsal limanlar milyarlarca dolar ama bu hisse gerçek değeri olacak diyorlar hani hedef en azından gerçek olması gereken minimum rayiç olsun diyorlar buna yeni kapsite ve byd eklenince yeni egeen Konya vs diye beklentiler sunuluyor bu olağan şu anda sanki hiç limanı yokmuş fiyatlaması var iken hisse kelepir fiyatta iken son derece finansal okur yazar yorumları helal olsun bu arkadaşlar ı tebrik etmek yerine yermek anca işte bilimsel olana eleştiri anca bizim ülkemizde böyle ya siz bu hisseyi keşfedenleri eleştirmek yerine blr bakın mevcut borsa değeri böyle büyüme byd vs mevcut zaten en Alsancak llmanından daha değerli diye patronun bile dediği liman üstüne gübre fabrikası hediye hesap makinası alın elinize edin minimum hemen şimdi olması gereken değeri sonra Milet alır satar yorum yapar siz bu maharaj ve keko beye tşk edin aracı kurumların yapmadığı nı yapıyor size Arge gelecek değer analiz ama bakın yeni yatırım ve byd beklemeye gerek yok ki

Şimdi blr süpermarket düşünün
    Raflarında çeşit çeşit liman var
    İşte hepsi benzlyor
    Ama raftaki 5 liman fiyat etiketi 2-3 -4 milyar dolar arası değişiyor

Ama bir rafta etiketi değiştirmeyi 2008 yılından beri unutmuşlar hatta adı gübre diye kimse yüzüne bakmıyor analiz etmiyor halbuki o ürün içinde benzersiz blr Liman var ve Etiketi 180 milyon dolar ve o ürün kapasite yeni yatırım ile çok daha dazla olası piyasa değeri analizi var ama etiketi bu enflasyona ortalık çayır çayır enflasyon herşeye zam et50 tl idi şimdi 1000 tl şöyle pazara çıkın borsada İtalyanca pazar demek market demek ama hisse 1 sene önce bile 65 imiş o süreçte et peynir tuvalet ücreti simit vs tuvalet kağıdı bile sürekli etiket güncelliyor ama blz daha 65 olmamış enflasyon sanki bize hiç yok neyi konuşuyoruz

Sizce gerçek hayatta raftaki diğer ürünlerden daha kaliteli ve nitelikli blr ürünü 10 da 1 veya 20 de 1 ucuza almamız mümkün olabilir mi ki bu hemen olması gereken işte ürünüm rafta ama en az Alsancak limanından daha değerii diyen patronda etiket yanlış diyor

Eggub ün fiyat etiketi yanlış etiketin fiyatı ne mevcut limanı ne arsayı ne de potansiyeli yansıtmıyor bu enflasyon da hele böyle enflasyon a tabi koskoca liman etiketi yanlış
    Bu Etiket acil güncellenmesi gerekiyor raftaki diğer ürünler limanlar ne ise bunun etiketi de değişmeli etiketin değişmesi için aslında serbest marjla işlem görmesi gerekiyor çünkü zaten var olan blr değer an itlbari mevcutu hemen fiyatlamalı

Genel kurulda arsa çok kıymetli diyor
    Arsa güncellesek siz blr de yüksek bedelsiz istersiniz diyor

Bu kadar net mutlak bir değer ortada ama kimse görmüyor yeni yatırm ve byd çok şey katacak ama daha hali hazırda var olan bir değer gerçek hayatta çok kıymetli herkes hemfikir ama borsada sürünüyor
    Lütfen bilimsel olalım ve bu anormal iskonto ya savaş açan sayın Maharaj ve Keko beyi tebrik edelim ben kendilerini saygıyla selamlıyorum çok teşekkür ediyorum helal olsun size tarihe geçeceksiniz borsa tarihine geçecek hayatın olağan akışına aykırı blr iskontoyu tespit ettiniz
    aynen doğru söylüyorsunuz .tebriği ve saygıyı hak ediyorlar .gerçek bu...bu hisseyi kaç liradayken yazdılar 40.00 45.00 civarı .adamlar sana gitt 60.00 üzeri yazmadılar .alan olduysa bile senet değerli .bekleyen fazlasıyla kazanacaktır saygılar

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    kişisel hesapların için buraya gelip sayfayı kirletme...berkosana gel sana cevap vereyim...
    aynen ya ne saygısız ve kişilikten nasip almamış ne yazık .böyle zavallılara üzülüyorum .gerçeği göremiyorlar ,keko bey ve maharaj bey hisse 40.00 civarların da yazdılar aldık diye .ondan sonra hisse yüde elli yukarı gitmiş .düzeltme olacak ,alan satacak biz de alıp satmıyormuyuz ..biraz saygı

3. en fazla ileriye giden ok, en çok geriye çekilmiş yaydan çıkar....(ÇİN ATASÖZÜ)
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. küçük olaylar karşısında sabırlı olamazsan, büyük planları gerçekleştiremezsin...(çin atasözü)
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. *sevinçli anında kimseye vaadde bulunma, öfkeli anında kimseye cevap verme...(çin atasözü)
    *duvar yapıldıktan sonra duvarcı unutulur..
    *dağlara çıkmayan ,uzakları göremez.
    *fidan ekmek için en iyi zaman ,yirmi yıl önceydi. sonraki en iyi zaman şimdi.

6. *iyimser insan her felakette bir fırsat,kötümser insan da her fırsatta bir felaket görür...

en sevdiğim de bu atasözüdür...bu kadar yeterdir...

son olarak bir türk atasözünü de söyleyip bu faslı kapatayım...

anlayana sivrisinek saz..anlamayana davul zurna az...

7. keko bi de mesal anlat dinlesinler seversin

fakir malıyla böbürlenir(parasıyla hava atar),asıl zenginlik itibardır ! itbarını paraya satmayanlara selam olsun

bak avanelerin hemen almış hisseyi yine nasılda savunma yapıyorlar tek kişiye karşı

Sayfa 572/905 İlkİlk ... 72472522562570571572573574582622672 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •