Sayfa 574/905 İlkİlk ... 74474524564572573574575576584624674 ... SonSon
Arama sonucu : 7240 madde; 4,585 - 4,592 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. bak yine aynı ağızlar işte kekocum yapma bunu tavan serileri falan kesin konuşma hisse iyi de geç bu kadar göz göre göre pofpoflama uzun vade de potansiyel var de sen telegram höstadı mısın tavan serilerimiz başlayacak diyorsun cidden bu akıllı birinin söyleceği şeyler mi sonra yaş 50 cok iyi biri falan geçiniz !!!

2.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    2 yıl içinde 1 milyar değer piyasa değerine ulaşmasını bekliyorum. Anlık piyasa değeri 128 milyar dolar

%10 aşağı riske karşın %800 yukarı potansiyel var bana göre
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    TL diyecektin sanırım..

fiyatlama zamanla olacaktır...ama hisse oldukça agresif...bu düşüşleri düzeltme olarak görüyorum....düzeltme biter bitmez tavan serilerine başlayacaktır...çünkü dalga boyları çok büyük..buda iştahı gösteriyor...
    Yaşlanıyoruz kekom, 128 milyon dolar olacaktı o rakam
    Sende TL demişsin. Emeklilik zamanlarımız gelmiş bizim

3. Tahta çok volatil, 1 dakika içinden eksi 3 den artıya geçebiliyor

4.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Yaşlanıyoruz kekom, 128 milyon dolar olacaktı o rakam
    Sende TL demişsin. Emeklilik zamanlarımız gelmiş bizim
    boşuna emekliliğe ayrılmak istemiyorum...vardır bir bildiğim...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Tahta çok volatil, 1 dakika içinden eksi 3 den artıya geçebiliyor
    düzeltmesi bitti gibi...artıya geçti namısız... düzeltmesinin bittiği piyasa tarafından anlaşıldığı anda agresif çıkıp tavan yapacak...bunu tecübelerim söylüyor.... (sebebi dalga boyunun yüksek olması..)
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,662
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    düzeltmesi bitti gibi...artıya geçti namısız... Düzeltmesinin bittiği piyasa tarafından anlaşıldığı anda agresif çıkıp tavan yapacak...bunu tecübelerim söylüyor.... (sebebi dalga boyunun yüksek olması..)
    egegubre diye egeen almışım yanlışlıkla
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

7. Oha eksiden artıya geçmiş vay be. Düzeltmeyi de hızlı yaptılar acele leri var [emoji16]

2209116AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. borsa hayatımın ilk başlarında kektim...çok sermaye kayıp ettim...ama sonradan piştim keko oldum... son söz olarak keko olmak herkesin harcı değildir diyorum....nokta.

Sayfa 574/905 İlkİlk ... 74474524564572573574575576584624674 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •