Originally Posted by
keko
şimdi egegübrenin yatırımcı ilişkilerini aramak istedim ve rehberime baktım....hala rehberde telefonları duruyor..02326251250 yüksel bey diye kayıt etmişim geçmişte...şimdi aradığımda yüksel beyin ayrıldığı söylendi...beni başka bir beyefendiye bağladılar...
Enflasyon muhasebesi nedeniyle 700 dönümlük arsayı yıl başında değerlediniz mi diye sordum..bana hayır dediler...ama enflasyon muhasebesi nedeniyle yapmamız gerekenleri yaptık dediler (genelde makina ve techizatlar değerlemeye tabi oldu )...liman arsasını yılbaşında değerler misiniz diye sordum ..bu konu yönetimin insiyatifinde olduğunu söylediler...bunun için yönetimin karar alması gerekiyor dediler...
Arsanın 1.dereceden 3. Dereceye sit alanına düşmesi ile artık herhangi bir inşaatta bir engelin kalmadığını söylediler...yatırımların önü açıldı mı diye sordum evet dediler...otomobil firması byd ile herhangi bir görüşmeniz oldu mu diye sordum...hayır dediler ...byd nin ihracatı için en uygun liman sizin görünüyor dedim evet dediler...ileride belki byd ile görüşmeler olabilir dediler...sonrasında bir işim çıktı sonra tekrardan ararsanız size gerekli bilgileri veririm dediler...görüşmemiz bitti arkadaşlar...
eline saglık...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Yer İmleri