Sayfa 578/1010 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588628678 ... SonSon
Arama sonucu : 8080 madde; 4,617 - 4,624 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by ugurcan001 Yazıyı Oku
    Sermayesinin az olması ve bedelsiz beklentisi, fiili dolaşım da olan lot sayisini %15 olması, ve elinde bulundurduğu varlıkların değerleme süreci gibi süreçler vardı.

Ahmet Güven(youtube) diye bir arkadaş vardı ve inanılmaz güzel analizler yapıyordu. O süre zarfında Egegub ile çok benzer özelliklerinden bahsetmesine rağmen ege yerinde saydı ve bryat uçtu gitti.
    benim de o vakitten tek hatırladığım düşük sermayesi vede çok yüksek öz kaynaklara sahip olması ,yani bedelsiz potansiyelinin çok yüksek olması idi...dediğim gibi o vakitler ben de ya jantsa yada egegübre vardı...geçmişte jantsayı 165 ten almış 495 ten satmıştım...bir hafta sonra bedelsiz haberi çıkmış 1000 tl yi görmüştü...egegübrede ise geçmişte bir kaç ay içinde %70-80 kazanmıştım....ama bryat efsane bir çıkış yapmıştı...o efsaneyi yakalayamamıştım...gözlerimin önünde gitmişti...çok yakından takip ediyordum...kısmet olmamıştı...

egegübre de benzer bir hikaye oluşturursa süper olur bizim için...bakalım piyasa neye karar verecek...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    benim de o vakitten tek hatırladığım düşük sermayesi vede çok yüksek öz kaynaklara sahip olması ,yani bedelsiz potansiyelinin çok yüksek olması idi...dediğim gibi o vakitler ben de ya jantsa yada egegübre vardı...geçmişte jantsayı 165 ten almış 495 ten satmıştım...bir hafta sonra bedelsiz haberi çıkmış 1000 tl yi görmüştü...egegübrede ise geçmişte bir kaç ay içinde %70-80 kazanmıştım....ama bryat efsane bir çıkış yapmıştı...o efsaneyi yakalayamamıştım...gözlerimin önünde gitmişti...çok yakından takip ediyordum...kısmet olmamıştı...

egegübre de benzer bir hikaye oluşturursa süper olur bizim için...bakalım piyasa neye karar verecek...
    Hayırlısı olur inşallah. Değerli görüşler her zaman önemlidir... 2. Emekliliği bekliyoruz bakalım.

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    arkadaşlar şimdi o 700 dönümlük arsa sit alanından çıktığına göre bir dahaki değerlemede o arsanın değeri çok yüksek çıkacak..buda öz sermayeyi çok artıracak...bir iki yıl önce bryat öyle bir değerleme yaparak öz sermayesini çok artırdıktan sonra fiyatını 50 lerden ta 1000 lere çıkarmıştı...bir iki yıl içinde...bryat o vakit neyi değerledi bilmiyorum...o hissede olanları hatırlayan var mı acaba ?? acaba benzer şeyler olabilir mi ??
    Ben süreci parmak ısırarak izlemiştim iyi hatırlıyorum. 30 dan bir kaldırdılar 3 yıl gibi bir süre içinde 4600 kusurlar götürmüşlerdi. Öküzün tirene baktığı gibi bakakalmıştık.

4.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Ben süreci parmak ısırarak izlemiştim iyi hatırlıyorum. 30 dan bir kaldırdılar 3 yıl gibi bir süre içinde 4600 kusurlar götürmüşlerdi. Öküzün tirene baktığı gibi bakakalmıştık.
    o sıralarda egegübre bryattan çok yukarıda idi...sonra geldi geldi yetişti ve ardından fark attı..bak sen de 30 tl diyorsun...demek ki az çok doğru hatırlıyorum...bedelsiz kararını da uğurcan arkadaşımızın söylediği gibi 400 lerden vermiş olabilir....o karar ile birlikte de 4600 lere çıktı...

hafızam yavaş yavaş yerine geliyor.... büyük bir ihtimalle o sırada egegübrede idim..bryat ve jantsa gelip de bizi geçince üzülmüş sonra da jantsaya geçmiştim...selim dostum o sıralarda benim yaptığımı yapmadı...yapsaydı şimdiki sermayesini belki de 5 e 10 a katlardı...

umarım bu seferlik egegübrede de benzer bir hikaye oluşur...oluşur ise ??? gesandan sonra başka bir efsane yakalamış olurum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. şimdi egegübrenin yatırımcı ilişkilerini aramak istedim ve rehberime baktım....hala rehberde telefonları duruyor..02326251250 yüksel bey diye kayıt etmişim geçmişte...şimdi aradığımda yüksel beyin ayrıldığı söylendi...beni başka bir beyefendiye bağladılar...

enflasyon muhasebesi nedeniyle 700 dönümlük arsayı yıl başında değerlediniz mi diye sordum..bana hayır dediler...ama enflasyon muhasebesi nedeniyle yapmamız gerekenleri yaptık dediler (genelde makina ve techizatlar değerlemeye tabi oldu )...liman arsasını yılbaşında değerler misiniz diye sordum ..bu konu yönetimin insiyatifinde olduğunu söylediler...bunun için yönetimin karar alması gerekiyor dediler...

arsanın 1.dereceden 3. dereceye sit alanına düşmesi ile artık herhangi bir inşaatta bir engelin kalmadığını söylediler...yatırımların önü açıldı mı diye sordum evet dediler...otomobil firması BYD ile herhangi bir görüşmeniz oldu mu diye sordum...hayır dediler ...byd nin ihracatı için en uygun liman sizin görünüyor dedim evet dediler...ileride belki byd ile görüşmeler olabilir dediler...sonrasında bir işim çıktı sonra tekrardan ararsanız size gerekli bilgileri veririm dediler...görüşmemiz bitti arkadaşlar...

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    şimdi egegübrenin yatırımcı ilişkilerini aramak istedim ve rehberime baktım....hala rehberde telefonları duruyor..02326251250 yüksel bey diye kayıt etmişim geçmişte...şimdi aradığımda yüksel beyin ayrıldığı söylendi...beni başka bir beyefendiye bağladılar...

Enflasyon muhasebesi nedeniyle 700 dönümlük arsayı yıl başında değerlediniz mi diye sordum..bana hayır dediler...ama enflasyon muhasebesi nedeniyle yapmamız gerekenleri yaptık dediler (genelde makina ve techizatlar değerlemeye tabi oldu )...liman arsasını yılbaşında değerler misiniz diye sordum ..bu konu yönetimin insiyatifinde olduğunu söylediler...bunun için yönetimin karar alması gerekiyor dediler...

Arsanın 1.dereceden 3. Dereceye sit alanına düşmesi ile artık herhangi bir inşaatta bir engelin kalmadığını söylediler...yatırımların önü açıldı mı diye sordum evet dediler...otomobil firması byd ile herhangi bir görüşmeniz oldu mu diye sordum...hayır dediler ...byd nin ihracatı için en uygun liman sizin görünüyor dedim evet dediler...ileride belki byd ile görüşmeler olabilir dediler...sonrasında bir işim çıktı sonra tekrardan ararsanız size gerekli bilgileri veririm dediler...görüşmemiz bitti arkadaşlar...
    eline saglık...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

7. yönetim bir şekilde 700 dönümlük arsayı değerlerse çok muthiş bir değer ortaya çıkar...ama yönetim de bu güne kadar buna yanaşmamış...buna bir şekilde mecbur kalırsa ? ya yasal olarak yada bir ortaklık veya satış nedeniyle bu değerleme olursa ?? bryat benzeri bir hikaye doğabilir...limanın iskeleleri 100 metre uzattıktan sonra ve BYD nin da fabrikayı tamamlamaya yakın belki bu konuda bazı somut gelişmeler olabilir...bu ihtimal ilk defa beliriyor...

8. Sağol keko güzel bilgiler bunlar

700 dönüm arsaya değerlemeye girerse m2 karesi 30.000 den 21 milyar göstermek zorunda kalacaklar zira yanındaki 1. derece arkolojik sit olana yerin m2 si 14.000 tl

Sayfa 578/1010 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588628678 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •