Originally Posted by
ugurcan001
Sermayesinin az olması ve bedelsiz beklentisi, fiili dolaşım da olan lot sayisini %15 olması, ve elinde bulundurduğu varlıkların değerleme süreci gibi süreçler vardı.
Ahmet Güven(youtube) diye bir arkadaş vardı ve inanılmaz güzel analizler yapıyordu. O süre zarfında Egegub ile çok benzer özelliklerinden bahsetmesine rağmen ege yerinde saydı ve bryat uçtu gitti.
benim de o vakitten tek hatırladığım düşük sermayesi vede çok yüksek öz kaynaklara sahip olması ,yani bedelsiz potansiyelinin çok yüksek olması idi...dediğim gibi o vakitler ben de ya jantsa yada egegübre vardı...geçmişte jantsayı 165 ten almış 495 ten satmıştım...bir hafta sonra bedelsiz haberi çıkmış 1000 tl yi görmüştü...egegübrede ise geçmişte bir kaç ay içinde %70-80 kazanmıştım....ama bryat efsane bir çıkış yapmıştı...o efsaneyi yakalayamamıştım...gözlerimin önünde gitmişti...çok yakından takip ediyordum...kısmet olmamıştı...
egegübre de benzer bir hikaye oluşturursa süper olur bizim için...bakalım piyasa neye karar verecek...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri