Alıntı Originally Posted by ugurcan001 Yazıyı Oku
Sermayesinin az olması ve bedelsiz beklentisi, fiili dolaşım da olan lot sayisini %15 olması, ve elinde bulundurduğu varlıkların değerleme süreci gibi süreçler vardı.

Ahmet Güven(youtube) diye bir arkadaş vardı ve inanılmaz güzel analizler yapıyordu. O süre zarfında Egegub ile çok benzer özelliklerinden bahsetmesine rağmen ege yerinde saydı ve bryat uçtu gitti.
benim de o vakitten tek hatırladığım düşük sermayesi vede çok yüksek öz kaynaklara sahip olması ,yani bedelsiz potansiyelinin çok yüksek olması idi...dediğim gibi o vakitler ben de ya jantsa yada egegübre vardı...geçmişte jantsayı 165 ten almış 495 ten satmıştım...bir hafta sonra bedelsiz haberi çıkmış 1000 tl yi görmüştü...egegübrede ise geçmişte bir kaç ay içinde %70-80 kazanmıştım....ama bryat efsane bir çıkış yapmıştı...o efsaneyi yakalayamamıştım...gözlerimin önünde gitmişti...çok yakından takip ediyordum...kısmet olmamıştı...

egegübre de benzer bir hikaye oluşturursa süper olur bizim için...bakalım piyasa neye karar verecek...