Genel müdürün 2024 yılı başında bloombergte yatırımlar hakkında söylediklerinin hiçbiri şu ana kadar olmadı.
Genel müdürün 2024 yılı başında bloombergte yatırımlar hakkında söylediklerinin hiçbiri şu ana kadar olmadı.
Belirli bir sürec burada durabilir, tahtaci yatirim fonlari mali altina yatmadigi icin kacak mal var, toplayana kadar hacimsiz devam, verirse dahada abaniriz
Paylaşımlarım tamamen hayal ürünüdür. Hiçbir doğruluğu ve geçerliliği yoktur. Boş boş atıp tutanlara nispet ediyorum.
Adamin arkasindan sallamayin arkadas milletin hakkına girmeyin. Kul hakkı onemlidir ben diyeyim de sonra vay niye yaniyorum demeyinPkart ta elestirirsin haklisin burda adam 2019 2020 de tahtaciligini yapti 2021 başında satarkende soyledi o zamnki 42-44 tllardan bolunmeyle su anki 10-11 tllardan. 60 -70 tl olsa belki enflasyona karsi kayiplari karşılamis olacak. Burda "2021 de fabrika yatirimlar bitecek, soyle kar gelecek boyle olacak diye gazlayanlar oldu' onlar da 1 sene sonra adam hic soylememis gibi arkasindan suçu atarak cekip gittiler. Cogu insanin hakkina girdiler ya farkinda değiller. Neyse velhasil 2025 gelecek otomotiv yatirimi hala soru isareti Sn yarımadanın dedigi gibi cok yavas ilerliyor 6 ay daha bu fiyatlarda kalsa niye kaldi demem. Ama toplamaya devam ederim. elbet birileri sirketle anlaşıp devamini getirir... GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Paylaşımlarım tamamen hayal ürünüdür. Hiçbir doğruluğu ve geçerliliği yoktur. Boş boş atıp tutanlara nispet ediyorum.
Tahtacıdan başka hiçkimsenin bişey bildiği yok, işkembeden sallıyorlar.
Malı olan uçacak kaçacak der, nakitte olan daha çok sarkacak der, diğeri gaz kaçağı der...
tek gerçek var; Tahtacı katıksız ORÇO....
Yer İmleri