arkadaşlar şimdilik şirket ile görüştüm...bahsi geçen 2 adet RTG vinçlerinin önceki siparişleri olduğunu ,19 ayda gelecek dediğim vinçlerin daha büyük olduklarını ve onların gelmesi halinde kap haberi ile duyuracaklarını söylediler...tank ve depolarınızın kaldırılacağı söyleniyor dedim bu doğru mudur diye sordum...bana o konudaki faaliyetlerimizin hala devam ettiğini ama bir miktar gevşediğini daha çok limana odaklandıklarını tank çiftliğinin kaldırılmasının yönetim kurulunda gündeme geldiğini söylediler...
700 dönümlük araziyi yeniden değerleyecek misiniz ?? egegübrenin değeri çok düşük kaldı dedim..bana bu konudan haberdar olduklarını ,yatırımcının bu konuda rahatsız olduğunu bildiğini ve bu konuyu yönetim kuruluna ilettiğini söylediler...(benim anladığım şirket artık bu konuya sıcak bakmaya başlıyor )
siparişini verdikleri vinçlerin daha çok konteynır eleçlemesi için olduğunu BYD ile ilgisinin olmadığını ama BYD ile yapılacak olası bir anlaşmanın yönetimin insiyatifinde ve limancılık briminin ilgi alanı içinde olacağını söylediler...BYD nin gelmesi sizi heyecanlandırıyor mu diye sordum...byd ile çalışmak için bazı anlaşmaların yapılması gerektiğini şu anda öyle bir şey olmadığını söylediler...
bu görüşmeden kendi tecrübelerime göre çıkardığım sonuç şudur : arsanın yeninden değerlemesi konusu artık ısınmaya ve ciddiye alınmaya başlanıyor...byd nin gelişi heyecan yaratmaya başlamış...tank çiftliğinin kaldırılmasının düşünülmesi de güzel bir gelişme ve hazırlık gibi görünüyor bana...bir şeyler olacak havasını sezinledim arkadaşlar...bunlar benim duygularımdır arkadaşlar...ileriki aylarda belki de somut gelişmeler olmaya başlayabilir...
Yer İmleri