Sayfa 593/905 İlkİlk ... 93493543583591592593594595603643693 ... SonSon
Arama sonucu : 7234 madde; 4,737 - 4,744 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. arkadaşlar şimdilik şirket ile görüştüm...bahsi geçen 2 adet RTG vinçlerinin önceki siparişleri olduğunu ,19 ayda gelecek dediğim vinçlerin daha büyük olduklarını ve onların gelmesi halinde kap haberi ile duyuracaklarını söylediler...tank ve depolarınızın kaldırılacağı söyleniyor dedim bu doğru mudur diye sordum...bana o konudaki faaliyetlerimizin hala devam ettiğini ama bir miktar gevşediğini daha çok limana odaklandıklarını tank çiftliğinin kaldırılmasının yönetim kurulunda gündeme geldiğini söylediler...

700 dönümlük araziyi yeniden değerleyecek misiniz ?? egegübrenin değeri çok düşük kaldı dedim..bana bu konudan haberdar olduklarını ,yatırımcının bu konuda rahatsız olduğunu bildiğini ve bu konuyu yönetim kuruluna ilettiğini söylediler...(benim anladığım şirket artık bu konuya sıcak bakmaya başlıyor )

siparişini verdikleri vinçlerin daha çok konteynır eleçlemesi için olduğunu BYD ile ilgisinin olmadığını ama BYD ile yapılacak olası bir anlaşmanın yönetimin insiyatifinde ve limancılık briminin ilgi alanı içinde olacağını söylediler...BYD nin gelmesi sizi heyecanlandırıyor mu diye sordum...byd ile çalışmak için bazı anlaşmaların yapılması gerektiğini şu anda öyle bir şey olmadığını söylediler...

bu görüşmeden kendi tecrübelerime göre çıkardığım sonuç şudur : arsanın yeninden değerlemesi konusu artık ısınmaya ve ciddiye alınmaya başlanıyor...byd nin gelişi heyecan yaratmaya başlamış...tank çiftliğinin kaldırılmasının düşünülmesi de güzel bir gelişme ve hazırlık gibi görünüyor bana...bir şeyler olacak havasını sezinledim arkadaşlar...bunlar benim duygularımdır arkadaşlar...ileriki aylarda belki de somut gelişmeler olmaya başlayabilir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Sağol kekom, güzel bilgiler. BYD nin gidebileceği en büyük adres TCE EGE Liman, 2. adres Nemport Limanı
    BYD satın alsın geçsin bu limanı uğraştırmasın bizi fazla. Çoluk çocuğa bırakalım miras bizde hisselerimizi.

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    arkadaşlar şimdilik şirket ile görüştüm...bahsi geçen 2 adet RTG vinçlerinin önceki siparişleri olduğunu ,19 ayda gelecek dediğim vinçlerin daha büyük olduklarını ve onların gelmesi halinde kap haberi ile duyuracaklarını söylediler...tank ve depolarınızın kaldırılacağı söyleniyor dedim bu doğru mudur diye sordum...bana o konudaki faaliyetlerimizin hala devam ettiğini ama bir miktar gevşediğini daha çok limana odaklandıklarını tank çiftliğinin kaldırılmasının yönetim kurulunda gündeme geldiğini söylediler...

700 dönümlük araziyi yeniden değerleyecek misiniz ?? egegübrenin değeri çok düşük kaldı dedim..bana bu konudan haberdar olduklarını ,yatırımcının bu konuda rahatsız olduğunu bildiğini ve bu konuyu yönetim kuruluna ilettiğini söylediler...(benim anladığım şirket artık bu konuya sıcak bakmaya başlıyor )

siparişini verdikleri vinçlerin daha çok konteynır eleçlemesi için olduğunu BYD ile ilgisinin olmadığını ama BYD ile yapılacak olası bir anlaşmanın yönetimin insiyatifinde ve limancılık briminin ilgi alanı içinde olacağını söylediler...BYD nin gelmesi sizi heyecanlandırıyor mu diye sordum...byd ile çalışmak için bazı anlaşmaların yapılması gerektiğini şu anda öyle bir şey olmadığını söylediler...

bu görüşmeden kendi tecrübelerime göre çıkardığım sonuç şudur : arsanın yeninden değerlemesi konusu artık ısınmaya ve ciddiye alınmaya başlanıyor...byd nin gelişi heyecan yaratmaya başlamış...tank çiftliğinin kaldırılmasının düşünülmesi de güzel bir gelişme ve hazırlık gibi görünüyor bana...bir şeyler olacak havasını sezinledim arkadaşlar...bunlar benim duygularımdır arkadaşlar...ileriki aylarda belki de somut gelişmeler olmaya başlayabilir...
    Tahmin etmiştim zaten

4. Vinçler gelsin iskeleler büyüsün BYD illaki kapsını çalacaktır bunun
    Belki çaldılar, eggub te bu büyük işlere soyundurla oda mümkün

BYD illaki iş yapmak isteyecektir 700.000 m2 saha boru değil
    Kimsede yok o büyüklükte bir alan egede. 28 metre su derinliğiyle
    Belki satın almak bile isteyebilirler. Belki liman halka arz olacak ilerde

5.  Alıntı Originally Posted by Toprak99 Yazıyı Oku
    Mayısta araba almak için sattığım lotları yerine koyuyorum yavaş yavaş, istediği kadar düşürebilirler, her seviyeden elimdeki nakit el verdikçe alıyorum. Türkiyenin en büyük özel 10 limanı arasına gir, 700 dönüm arsan olsun,100 metre daha limanı uzat ve bu fiyatlarda kal 1 ay daha buralarda dolaşırsan tüm sattıklarımı yerine koyacağım
    herkez farkına varıyor 5-6mılyara çöp şirketler kaldı artık gercekten ucuz gerçi hep ucuzdu

6.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Vinçler gelsin iskeleler büyüsün BYD illaki kapsını çalacaktır bunun
    Belki çaldılar, eggub te bu büyük işlere soyundurla oda mümkün

BYD illaki iş yapmak isteyecektir 700.000 m2 saha boru değil
    Kimsede yok o büyüklükte bir alan egede. 28 metre su derinliğiyle
    Belki satın almak bile isteyebilirler. Belki liman halka arz olacak ilerde
    BYD olmasada demek ki projeleri var önceden istenenler gelmiş liman uzatılıyor daha büyük vinçler boşuna degil dir bu kadar iş...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,655
    şu maç bir bitseydi de alsaydık konsantre olsaydık egegubreye
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

8.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    şu maç bir bitseydi de konsantre olsaydık egegubreye
    Çok rahat yeneceğimizi düşünüyordum, kalpten götürecekti valla, nihayet aldık, tebrik ederim.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Sayfa 593/905 İlkİlk ... 93493543583591592593594595603643693 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •