Sayfa 72/100 İlkİlk ... 2262707172737482 ... SonSon
Arama sonucu : 796 madde; 569 - 576 arası.

Konu: GEDZA - Gediz Ambalaj

1.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    Bilene sormaya falan gerek yok,senelerdir buradayız bilen zaten biziz.
    tekniği bilmem ama bizi güzel çiziyolar, son noktalar bitmez bunlarda.
    dediğimin arkasındayım,bistin en büyük orço sıralamasında 3 e girer bunlar.
    3 haftada çıktıkları yerden 3 günde indiler.
    Öyle diyorsan öyledir.
    Ben burada yeniyim.
    Sen daha iyi tanıyorsun.
    Görünen duruma göre, yanılmış olabilirim.
    Bizi çiziyor olabilirler!
    Paylaşımlarım tamamen hayal ürünüdür. Hiçbir doğruluğu ve geçerliliği yoktur. Boş boş atıp tutanlara nispet ediyorum.

2. Bu hisseyi çözemedim!
    Yanıldığım kesinleşmiş oldu.
    Yarın uzun bir tatile çıkıyorum.
    Aldıklarımı sattım,
    Döndüğümde daha aşağıda ise,
    Yeniden alırım.
    Yukarıda ise işim olmaz!
    Şimdilik hoşçakalın.
    Paylaşımlarım tamamen hayal ürünüdür. Hiçbir doğruluğu ve geçerliliği yoktur. Boş boş atıp tutanlara nispet ediyorum.

3. 22 altinda haftalik kapanis beklemiyorum. Ambalaj sektoru kotu kartinun hat kapamasi sektorde kucuk isletmelerin konkardato vermesi falan filan derken bir sure daha işler kesat gibi 2. ceyrek bilanco gelsin eylulden sonra bence iyi olcaz

GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Ahmet eylülden sonra si kış bu gedosta bir zamanlar otomobillere parça yapılacak deniyordu kapasite artirimi için makineler devasa kapalı anlarlar vesaire bunlar yazıldı çizildi.2024 yili ve sonraki 2025 yili ülkede ve dünyada olağan üstü bir durum olmazsa.bu ayıptan hiç satamadığı gedos.lar guzel yerlere gitmesi gerekmez.neyse rahmetli olursak çocuklara bir servet bırakmış oluruz.yukarida yazdiklarim şirketin faaliyet alanları ve bir baska is anlasmasi vesIre gelmezse yani keten helva diyeceğime bu gedosda diyemiyorum gedos her şeye gebe kapalı bir kutu.senin vasiyanla genel müdüre bir sitem gönderelim.
    Neyse gedos bakmadığı sürece sıkıntı yok .hak ettiği yere gidecektir bir gün nokta.yatirma kaldırma tavsiyesi asla degildir ben bu gedosda kendi kararımı kendim verdim her yatırımcıya kendi kararını vererek yatirim yapmalı.nokta.yone ytd

5. Cemal abim 70-80 olacakta 2021 i baz alirsak enflasyona karsi birşeyler kazanmış olacagiz. maliyetler düşük olunca bekliyoruz ama sonucta gercekten elimizde çok birsey olmuyor. Buralardan girenlerin 1 2 yilda uzulecegini sanmiyorum. En fazla 3-5 ay daha takılırız toplama firsati olur bize. 3. Ceyrekten itibaren enflasyon muhasebesi etkileri de boyle olmayacak. Hayırlısı artik diyecek cok söz yok
     Alıntı Originally Posted by Cemal190757 Yazıyı Oku
    Ahmet eylülden sonra si kış bu gedosta bir zamanlar otomobillere parça yapılacak deniyordu kapasite artirimi için makineler devasa kapalı anlarlar vesaire bunlar yazıldı çizildi.2024 yili ve sonraki 2025 yili ülkede ve dünyada olağan üstü bir durum olmazsa.bu ayıptan hiç satamadığı gedos.lar guzel yerlere gitmesi gerekmez.neyse rahmetli olursak çocuklara bir servet bırakmış oluruz.yukarida yazdiklarim şirketin faaliyet alanları ve bir baska is anlasmasi vesIre gelmezse yani keten helva diyeceğime bu gedosda diyemiyorum gedos her şeye gebe kapalı bir kutu.senin vasiyanla genel müdüre bir sitem gönderelim.
    Neyse gedos bakmadığı sürece sıkıntı yok .hak ettiği yere gidecektir bir gün nokta.yatirma kaldırma tavsiyesi asla degildir ben bu gedosda kendi kararımı kendim verdim her yatırımcıya kendi kararını vererek yatirim yapmalı.nokta.yone ytd
    GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by YakupSrh Yazıyı Oku
    Bu hisseyi çözemedim!
    Yanıldığım kesinleşmiş oldu.
    Yarın uzun bir tatile çıkıyorum.
    Aldıklarımı sattım,
    Döndüğümde daha aşağıda ise,
    Yeniden alırım.
    Yukarıda ise işim olmaz!
    Şimdilik hoşçakalın.
    çok hızlı geldin,estin gürledin rüzgar falan yaptın. tahtacıyı çok fena salladın, 100 den kafana çakacam dedin korkuttun adamı.
    tekniği çizdin, uçacak kaçacak dedin. hiç biri tutmadı, senide ters çevirip silkelediler.
    neyse, gedzan yoksa tatilde kafanı dinlersin bari.

7. Dipten mal aldirip millete parami dagitacak tahtaci?))bu tahta cok seye gebe , öyle kolay lokma yok..bu bölgede silkelemeye devam eder kanimca, saglam grup kisi girmedikce bir yere gitmez

8. güzelim hisseyi ne hale çevirdi tahtacı....eskiden çok sağlam dururdu....sahipsiz gibi davranıyor hisse....aylardır 2-3 tl git gel hepsi bu...

Sayfa 72/100 İlkİlk ... 2262707172737482 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •