Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin suikasta uğraması sonucu hayatını kaybetmesi nedeniyle Türkiye'de bir günlük milli yas ilan edildi
Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin suikasta uğraması sonucu hayatını kaybetmesi nedeniyle Türkiye'de bir günlük milli yas ilan edildi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan : Filistin Davasına olan desteğimizi ve Filistinli kardeşlerimizle dayanışmamızı göstermek amacıyla, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniye’nin şehadeti sebebiyle, yarın (2 Ağustos Cuma) 1 günlük millî yas ilan edilmiştir.
İsmail Heniye ve tüm Filistinli şehitleri rahmetle yâd ediyor, şahsım ve Milletim adına Filistin halkına başsağlığı diliyorum.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Diyanet işleri başkanlığı : Filistin davasının büyük önderlerinden İsmail Heniye’nin şehid edilmesi münasebetiyle ülkemizde 1 günlük milli yas ilan edilmiştir.
Yarın tüm camilerimizde salâ verilecek ve Cuma namazından sonra gıyâbî cenaze namazı kılınacaktır.
Mekânı cennet olsun.
İyi parti : Devletin teamülleri vardır.
Cumhurbaşkanının keyfine ve yetkisine göre Milli Yas ilan edilemez.
Bu Türk Milletine bir dayatmadır ve kabulü mümkün değildir.
Önemli kavramların devlet eliyle sulandırılmasını şiddetle reddediyorum.
Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
Bilgi teknolojileri kurumu kararıyla instagram’a erişim yasağı getirildi
Fahrettin Altun'un Haniye için yayınladığı taziye mesajı Instagram tarafından engellendiği için Instagram'a Türkiye'den erişim engelleniyormuş.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri